Jak wiadomo jest parę przycisków w tym radiu. Przyciski od 1-6 służą do zaprogramowania
stacji odbieranych i właśnie jak naciskam na nie to jest efekt szukania stacji ale jak wracam i naciskam przycisk 1-6 to znowu następuje szukanie. Nie potrafię tego rozwiązać.
Jak wiadomo jest parę przycisków w tym radiu. Przyciski od 1-6 służą do zaprogramowania
stacji odbieranych i właśnie jak naciskam na nie to jest efekt szukania stacji ale jak wracam i naciskam przycisk 1-6 to znowu następuje szukanie. Nie potrafię tego rozwiązać.
przytrzymaj dłużej przycisk po ustawieniu częstotliwości aż usłyszysz dwa piśnięcia
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 110 KM EDC
Rocznik: 2018
Wersja: Prestige Pomógł: 24 razy Dołączył: 27 Cze 2018 Posty: 1560 Skąd: WE, WPR
Wysłany: 2018-11-12, 10:44
tAboon napisał/a:
Choć pytanie, czy jest jakaś różnica pomiędzy wersja z CD oraz bez CD?
W obsłudze różnic nie ma. Przynajmniej nie takich dla przeciętnego użytkownika. Najważniejsza różnica jest w wyglądzie. Zamiast szczeliny na CD masz napis "Bluetooth".
_________________ EDC - Ekonomiczny Duster Codziennie. Psycho the rapist
Model: Logan MCV II
Silnik: 1.0 SCe B4DB400
Rocznik: XII 2017
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 25 razy Dołączył: 26 Sty 2018 Posty: 944 Skąd: EL
Wysłany: 2018-11-12, 12:36 Re: Radio MP3, USB
tAboon napisał/a:
Czy jest ktoś w posiadaniu instrukcji obsługi standardowego radia MP3 + USB bez CD?
Mam to. Na okładce instrukcji jest napis radio classic. W instrukcji są opisane 2 modele z 2 typami z płytą cd i bez niej.
tAboon napisał/a:
Choć pytanie, czy jest jakaś różnica pomiędzy wersja z CD oraz bez CD?
W wygladzie panelu są 2 różnice - szczelina na CD i przycisk wysunięcia płyty. W jednym z 2 model szczelina CD i przycisk są umieszczone w górnej częsci panelu radia, na jednym poziomie z przyciskiem power. Podobnie jest w drugim modelu.
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 SCe 110 LPG
Rocznik: 2018
Wersja: Laureate Plus 7 os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 31 Mar 2008 Posty: 1105 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2018-11-12, 18:11
Radio jest proste jak budowa cepa.
Bluetooth pobiera książkę telefoniczną za każdym połączeniem z telefonem.
Ogarnąłem je w 15 minut.
Do samochodu nie dają nawet instrukcji obsługi tego radia, podobno nawet to radio nie posiada już kodu (ale to będę wiedział dopiero jutro). Nie chcę odpinać aku, żeby sprawdzić, bo takowego kodu nie otrzymałem.
W menu nie znalazłem opcji podłaśniania wraz ze wzrostem prędkości, jednak przy 90 km/h radio zaczyna grać głośniej.
Ja otrzymałem instrukcję Radio Classic gdy odbierałem pod koniec września Sandero stepway. Na 34 stronach jest opisane radio w obu wersjach czyli z CD i bez. Jest kod zabezpieczający, podał mi go sprzedawca. Radyjko jest proste w obsłudze, więc instrukcja wydaje się być zbędna. Kodu nie sprawdzałem, bo mam już media nav evolution, a radyjko jest w kartonie schowane.
Pod jednym małym warunkiem że wymienisz standardowe fabryczne głośniki na dowolne inne byle dwudrożne ( nawet te najtańsze z Lechpola) .
Na pewno będziesz zadowolony.
A jak wygłuszysz drzwi to będziesz mega zadowolony .
Chociaż przy obecnych cenach MN ( i przewidywanym spadku cen przy wejściu do sprzedaży MN3) przemyśl czy nie warto wymienić P&R na MN
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum