Po długiej nieobecności na forum...strzelę sobie dzisiaj posta
Co do wypadu majówkowego to proponuję będąc tam na miejscu parę fajnych miejsc w okolicy :
1.jpeg Darmową przeprawę promem przez jezioro Czchowskie....
Plik ściągnięto 252 raz(y) 53,56 KB
2.jpeg Po drugiej stronie brzegu znajduje się piękny kościółek Pustelników Świerada w Tropiu....( można zwiedzić kto będzie chętny )....
Plik ściągnięto 190 raz(y) 52,15 KB
4.jpeg Z Tropia już niedaleko do Rożnowa gdzie znajduje się zapora...ładniejsza i ciekawsza niż w Czchowie...(rowerki wodne, gastronomia , % :) .....
Plik ściągnięto 167 raz(y) 99,27 KB
3.jpeg Można też zwiedzić zamek...ale z tego co pamiętam to zawsze był otwarty na przełomie sier - lip no chyba że coś się zmieniło. TO NA TYLE Z MOJEJ STRONY...POZDRÓWKI :)
Ja wolę już teraz napisać Markowi, że jestem zainteresowany.
Swoją drogą to fajnie snuć plany zimą o spotkaniu koleżanek i kolegów w wiosennych okolicznościach przyrody
1. marek1603
2. Malutki (jeśli wszystko da się poskładać to będziemy rodzinnie)
3. keikan (jeśli w pracy będę miał wolne to wpadnę na 2 - 3 godzinki)
4.opos ( z dziewczynami)
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-04-05, 07:55
Marek1603 napisał/a:
Hakama4x4 może połączyć majówkę z III PPZD (Południowy Przeprawowy Zlot Dacii) w tych okolicach?
Np. rano gdzieś spocik i objazdówka, a potem grill.
Jeśli zrobicie jakieś wspólne przejazdy, to się chętnie na majówkę wybiorę w Wasze rejony i dołączę do imprezy.
Tylko proszę o namiary, najlepiej gps i nr telefonu do organizatora albo kogoś kto na pewno będzie, jakbym nie mógł Was znaleźć.
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2014-04-27, 20:22
Przykro mi koledzy ale jak cześć z Was wie nie uczestniczę chwilowo w imprezach z powodów rodzinnych. Przepraszam. Muszę mieć jeszcze jakieś 2 miesiące przerwy. Nie mniej jednak mam opracowaną trasę w tamtych rejonach, którą przedstawiałem w propozycjach IIPPZD. Myślę, że ją jeszcze wykorzystamy bo myślę i marzę o kolejnych PPZD i wiem, że je razem spędzimy. Tam naprawdę jest gdzie fajnie pojeździć. Na moim kanale YT są m.in. filmy z jazd w terenie w tamtych stronach.
https://www.youtube.com/watch?v=Rthtmnv7ppc https://www.youtube.com/watch?v=9351IiD7p9Y https://www.youtube.com/watch?v=iq4V7U-xuy0
Ostatnio zmieniony przez Hakama 4x4 2014-04-27, 20:27, w całości zmieniany 2 razy
Też z przykrością muszę zrezygnować :(
Tak jak pisałem wcześniej - mój udział zależny był od wolnego w pracy i niestety dowiedziałem się, że w długi weekend pracuję.. taka praca :(
Marka: była Dacia jest Nissan
Model: była Duster jest Pathfinder
Silnik: było 1,6 16V 4x4+LPG jest 2.5 dci 4x4reduktor
Rocznik: było 2010 jest 2006
Wersja: Laureate Pomógł: 3 razy Dołączył: 16 Maj 2012 Posty: 515 Skąd: Śląsk Cieszyński
Wysłany: 2014-04-28, 18:47
Keikan ale tak w ogóle to musimy kiedyś razem pojeździć w terenie. Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony przez Hakama 4x4 2014-04-28, 18:47, w całości zmieniany 1 raz
Keikan ale tak w ogóle to musimy kiedyś razem pojeździć w terenie. Pozdrawiam.
Nie chcę robić tu off topu, ale z przyjemnością. Na pewno koło czerwca będę chciał ponownie pojeździć po Pustyni Błedowskiej w okolicy Chechła. A jak byłbyś w okolicach Krakowa to zapraszam na tor offroadowy w Kokotowie ;) co 2 - 3 tygodnie tam jestem w weekend.
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-04-29, 16:45
Marek1603 napisał/a:
No to wygląda, że będę sam.
Wrzuć na priv telefon, jakby był w tym czasie w Twoich stronach to zadzwonię.
Co prawda nie będę Dusterem, bo nadal stoi w serwisie i nie wiedzą co mu jest, a zastępczy który mi dali się też zepsuł po 1 dniu, ale dzisiaj wymusiłem nowego Stepwaya, więc będzie czym dojechać.
Aczkolwiek jak pogoda nie wypali, to pewnie aż tak daleko się nie wybiorę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum