Mój brat kabel zasilający ma wciśnięty za tapicerkę. Ja jakoś nie miałem jeszcze weny, żeby się za to zabrać
A oryginalny kabel ma chyba z 4m.
Nie trzeba jej demontować, bo z zewnątrz praktycznie nie widoczna jest, jak jest przylepiona jak u mnie.
Zdjęcie0425.jpg
Plik ściągnięto 296 raz(y) 152,17 KB
Zdjęcie0422.jpg
Plik ściągnięto 225 raz(y) 190,91 KB
Zdjęcie0421.jpg
Plik ściągnięto 230 raz(y) 163,85 KB
Ostatnio zmieniony przez matucha 2014-04-29, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
ja kupowałem 3 lata temu 32 gb class 10 za 99 zł i to było faktycznie drogo
teraz znalazłem fajny sklep od którego kupują wszystkie małe butki http://gsmok.pl/
po jakimś czasie otrzymujemy fajne rabaty .
Kupiłem taką kamerkę jak kolega Matucha, czyli Vacron vvg-cbn11. Testuję od kilku dni i póki co jestem zadowolony. Chciałem właśnie czegoś małego co zmieści się za lusterkiem.
A przy okazji mam pytanie, może trochę głupie ... zdejmujecie swoje kamerki czy zostawiacie w samochodach?
Oczywiście, że zostawiamy! Można nawet nie zamykać samochodu, bo w erze WiFi i chmury takie elektroniczne licho nie śpi i może nagrywać wszystko i wszystkich także na postoju i transmitować, gdzie trzeba, więc ostrożny złodziej na pewno ominie takie auto.
Witam, zakupiłem ostatnio fajny rejestrator jazdy firmy Blaupunkt model BP 1.0 HD.
za cenę 229zł jest to sprzęt który wszystkim polecam. Zalety:
-wyjątkowo mały
-nagrywa w HD, ale i tak wybrałem nagrywanie w wersji 720p
-nagrywa w pętli
urządzenie samo się włącza i wyłącza po wyciągnięciu kluczyka.
-kabel zasilający można swobodnie przeciągnąć pod daszkiem przeciwsłonecznym pasażera a następnie w plastiku przy szybie i dalej już pod dywanikiem do gniazda zapalniczki
-Jakoś nagrania bardzo dobra!
Zwłaszcza za ta cenę!
Minus:
-znalazłem jeden, otóż nagrany materiał ma lekkie zakłócenia dźwięku, taki cichy pisk w tle, ale przecież nie dźwięk jest najważniejszy w tym urządzeniu.
Test produktu
Panowie! Ale najważniejsza sprawa: to nie jest kamerka do nagrywania wakacyjnych przygód, tylko rejestrator na wypadek zdarzenia drogowego. Skoro na podstawie takiego zapisu można będzie dochodzić swojej racji, to musi czytelnie zapisywać numery z blach. Czy na waszych rejestratorach da się odczytać numery samochodów w pobliżu, przy różnych warunkach pogodowych i oświetleniowych? Jak dla mnie obraz może być nawet SD, pod warunkiem, że odczytam numery samochodu, który jechał kilka - kilkanaście metrów przede mną (nie wiem czy to możliwe w SD, ale może ...). Rejestrator, który nagrywa piękny obraz w HD i kosztuje niewiele, ale numerów na nim nie odczytam, to wyrzucone pieniądze w błoto. Wolę wydać więcej kasy i mieć pewność, że mam to co jest mi potrzebne.
Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013 Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2014 Posty: 703 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-05-28, 22:54
to od razu podawajcie jaki to rejestrator, bo szukać na poprzednich 10 stronach nie jest łatwo...
zresztą - zróbmy jakąś "bazę danych" rejestratorów na YT ?
niech każdy kto ma wrzuci jakieś sample
Również używam tej kamery. Mogę z czystym sumieniem polecić. Ja kupiłem sobie i znajomemu na ebayu za około 220 wraz z przyssawką do szyby (przesyłka gratis). Koszt mniejszy niż na allegro, ale czas oczekiwania dłuższy.
Marka: Dacia
Model: Dokker VAN
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2013 Pomógł: 3 razy Dołączył: 03 Mar 2014 Posty: 703 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-06-01, 00:52
mekintosz, przyjmują, ale zależy od sprzedawcy, a wielu w przypadku takiego sprzętu RTV wymaga odesłania. W przypadku mechanicznych pierdółek wystarcza fota, ale wtedy nie licz na 100% refund, zwykle max to 50%.
ja też wracam do tego tematu, jednak nie kupię kamerki sam tylko dostanę w prezencie i jedyne co podałem że chce taka kamerkę
możecie koledzy poświecić chwilkę i podac co w ofercie np. neonet, euro, mediamarkt jest aktulanie ciekawego w ofercie w cenach 100-200 zł?
albo co taka kamerka ma posiadać, ja wielkich wymagań nie mam ale wiem że lepiej parę złotych czasem dołożyć, nieststy zakup na allegro nie bardzo wchodzi w grę bo jedyne co moge to podam sklep, model i cene i niech tam se ciotki czy dziadki szukają (zawsze lepsza kamerka niż kolejny sweterek )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum