Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2127 Skąd: Lublin
Wysłany: 2014-05-29, 07:19 Lublin? W czerwcu?
Ostatnio jakoś częściej udaje się nam dojrzeć Kolegów z Lublina i okolic. Może by tak zjechać się i pogadać chwilę któregoś czerwcowego popołudnia? W Lublinie, Kazimierzu, Janowcu, nad Zalewem Zemborzyckim?
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 150 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG 60 000 km
Wysłany: 2014-05-29, 09:50
Może 15 czerwca? Tylko gdzie? Potrzeby parking, jakieś miejsce do posiedzenia, trochę cienia.
15 może być wstępnie. Tylko właśnie - miejscówka. Może ktoś zna coś fajnego w rejonie Zalewu (może być w sumie nawet w innym miejscu, byle nie za daleko od Lublina).
Szanowne Koleżeństwo,
Krężnica mi odpowiada bardzo ze względu na miejsce zamieszkania. Może znajdziemy jakieś miejsce, gdzie można zrobić ognisko? Chętnie przyjadę wieczorem. Wolę niedzielę niż sobotę.
Piotrek
maciek, a może uczestniczyłeś w innych zlotach fanów innych marek samochodów w Lublinie lub w okolicy? Masz może pomysł lub propozycję miejsca spotkania?
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Jest pewne miejsce - grodzisko w Osmolicach - które jest własnością prywatną. Facet z programu unijnego robi ośrodek rekreacyjny. Może by się zgodził przyjąć imprezę motoryzacyjną. Wiem, że ma problem z rozruszaniem tego projektu, więc pewnie potrzebuje jakichkolwiek gości. Żeby to sprawdzić, trzeba uzgodnić ścisły termin. Zajrzeć do niego i zapytać o możliwość zorganizowania tam imprezy i ew. składki.
gdyby wszyscy byli Dusterami, znaleźlibyśmy jakieś odludzie...
Wysłany: 2014-05-29, 19:52
piku napisał/a:
route2000 napisał/a:
a w okolicy Prawiednik jest jakieś fajne miejsce?
Jest pewne miejsce - grodzisko w Osmolicach - które jest własnością prywatną. Facet z programu unijnego robi ośrodek rekreacyjny. Może by się zgodził przyjąć imprezę motoryzacyjną. Wiem, że ma problem z rozruszaniem tego projektu, więc pewnie potrzebuje jakichkolwiek gości. Żeby to sprawdzić, trzeba uzgodnić ścisły termin. Zajrzeć do niego i zapytać o możliwość zorganizowania tam imprezy i ew. składki.
Podejmiesz się?
Wcześniej była mowa o 7 lub 15 czerwca więc tam zapytaj o szczegóły, tylko jednemu nie pasuje 7 czerwiec.
Zresztą zapytaj ogólnie o szczegóły co można tam zrobić i potem zdaj nam relację z wywiadu (weź od gościa z Osmolic telefon na wszelki wypadek, by ewentualnie wstępnie zarezerwować termin).
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Co najmniej JEDEN na pewno nie będzie Dusterem, więc spokojnie z tymi "odludziami" - choc Logan też ma prześwit imponujący w porównaniu z podobnymi autami.
Miejsce jest dla mnie obojętne (oczywiście za wyjątkiem jakichś wertepów i raczej wyjazdów do Kazimierza itp. choć jak się uprzecie... :) ) - termin już pisałem - 7.06 odpada, poza tym jestem do dyspozycji - oczywiście najlepiej w weekend, w dni robocze jestem sporo zajęty, zależy mi, chciałbym Was poznać.
Aha - jest dopuszczalna możliwość, że zabiorę córkę?
Ostatnio zmieniony przez Przemek77 2014-05-30, 06:19, w całości zmieniany 3 razy
Koleżeństwo, czy niedziela 8 czerwca odpowiada? Jakie są oczekiwania? Ognisko wystarczy? Czekam na kilka odpowiedzi/sugestii. Kto by przyjechał (czyli, ilu samochodów/osób się spodziewać)? Jak to będę wiedział, ruszam z zamawianiem miejsca na południe od Lublina.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum