Marka: Dacia
Model: Duster II
Silnik: 1.6 LPG
Rocznik: 2014
Wersja: Laureate
Wysłany: 2014-06-07, 21:04
Za tydzień jadę do Polandu na urlop i chciałem lekko zająć się moją Daćką tj. przyciemnić szybki i właśnie zaaplikować jej trochę chromu:) Teraz zrobię to w DE, koszt orurowania w serwisie 739e to ok 600 zł taniej, - dywaniki które dodają w Polsce. Jednym słowem to po ciulu ten niby UPUST
Czy ktoś może poratować oficjalnym cennikiem akcesoriów do Dustera (o ile istnieje/jest w obiegu)? Bo na stronie dacia.pl są wszystkie inne prócz Dustera.
OK, odpowiem sobie sam. Dziś kontaktowałem się z moim sprzedawcą Dacii, poprosiłem o aktualny cennik akcesoriów, a w odpowiedzi otrzymałem:
"Niestety w przypadku Dacia Duster nie istnieje cennik (co jest dla wszystkich nie zrozumiałe) akcesoriów na stronie dacia.pl."
I zostałem poproszony o podanie akcesoriów, które mnie interesują, to pan mi powie jakie są ceny w ich salonie. Co to za tajemnica z tymi cenami dodatków do Dustera?;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum