Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: Skoda / Kia
Model: Rapid / Carens
Silnik: 1.2 TSI / 1.6 GDI
Rocznik: 2013 / 2014 Pomógł: 1 raz Dołączył: 22 Sie 2014 Posty: 126 Skąd: Siechnice / Wrocław
Wysłany: 2014-08-22, 23:07
Cześć wszystkim! Nie będę zakładał nowego tematu, żeby się przywitać, więc podłączyłem się do jednego z istniejących. Nie jestem posiadaczem Dacii (może kiedyś będę), ale forum Dacia Klub Polska czytam od kilku miesięcy, więc wreszcie postanowiłem się zarejestrować, aby wziąć udział w dyskusjach, które mnie interesują.
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2014-08-27, 08:03 Re: Cześć wszystkim
bomek napisał/a:
Witam!!
Jestem właścicielem lodówki od września 2013r., ale dopiero teraz dołączam do użytkowników forum Dacia Klub Polska, za co sorki!!
ALE że jak "lodówki" a dołączasz do forum Dacia , A szukaleś jakiegoś zimnego forum w swoim klimacie, bo tu u nas jest ciepło, przyjemnie a czasem gorąco. To zakup prosze do tej "lodówki" grill, piekarnik, suszarkę albo lokówkę.....
Witaj
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum