Wczoraj narodził się taki spontan. Startujemy jutro na 3-4 dni biwakowo na PN Jurę. Jadą dwa Dustery. Jutro spotykamy się w Górach Przedborskich. Może ktoś chętny ?
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2014-10-26, 13:44 Re: Jura 2014/10
IraS napisał/a:
Wczoraj narodził się taki spontan. Startujemy jutro na 3-4 dni biwakowo na PN Jurę. Jadą dwa Dustery. Jutro spotykamy się w Górach Przedborskich. Może ktoś chętny ?
Wymyśl coś na długi weekend od 8 listopada, to chętnie.
Poza biwakiem w temperaturze 0 stopni rzecz jasna.
Wiem, że zero to trochę za gorąco na spanie w aucie, ale liczymy, że może z minus 6 będzie w nocy i będzie komfortowo :). Długi weekend już zaplanowany na Polesiu, ale to impreza zamknięta, znaczy się jadę do kogoś w gościnę.
.... Zdecydowanie szkoda, iż wyjazd nie jest w terminie, o którym pisze Cav - 8-11 listopada... byłby DD nr 3.
.... Zdecydowanie szkoda, iż wyjazd nie jest w terminie, o którym pisze Cav - 8-11 listopada... byłby DD nr 3.
Pozdrawiam K'
No szkoda, może jakiś urlop ;) My akurat z czasem nie mamy problemu, więc wyjazdy ustawiamy pod pogodę, a ta od poniedziałku ma być piękna. No i już ostatni gwizdek na końcówkę jesiennych kolorków.
Pozdrawiam K'
No szkoda, może jakiś urlop ;) My akurat z czasem nie mamy problemu, więc wyjazdy ustawiamy pod pogodę, a ta od poniedziałku ma być piękna. No i już ostatni gwizdek na końcówkę jesiennych kolorków.
Wysłany: 2014-10-26, 17:37 Re: Jura 2014/10
Kaśka napisał/a:
Cav napisał/a:
IraS napisał/a:
Pozdrawiam K'
To może na rajdzik?
Sam myślę o turystyku w Burzeninie.
Z Gdyni to trochę daleko, ale może się też skusisz?
Pozdrawiam K'
To może na rajdzik?
Sam myślę o turystyku w Burzeninie.
Z Gdyni to trochę daleko, ale może się też skusisz?
Fajnie by było :) Ja za godzinkę już ruszam powoli w Góry Przedborskie, drugi Duster dojedzie dziś pod wieczór z Lublina. Dzisiaj biwak planujemy gdzieś tutaj: https://goo.gl/maps/XZvkS
Ale to nic pewnego, jak zajadę na miejsce i będzie ok to tak, jak nie to gdzieś w pobliżu. Wtedy podam współrzędne telefonicznie.
Wysłany: 2014-10-27, 17:11
IraS napisał/a:
Fajnie by było :) Ja za godzinkę już ruszam powoli w Góry Przedborskie, drugi Duster dojedzie dziś pod wieczór z Lublina. Dzisiaj biwak planujemy gdzieś tutaj: https://goo.gl/maps/XZvkS
Ale to nic pewnego, jak zajadę na miejsce i będzie ok to tak, jak nie to gdzieś w pobliżu. Wtedy podam współrzędne telefonicznie.
Wysłany: 2014-11-16, 15:32
andrzej627 napisał/a:
IraS napisał/a:
Wiem, że zero to trochę za gorąco na spanie w aucie, ale liczymy, że może z minus 6 będzie w nocy i będzie komfortowo :).
Dobrze przewidziałeś temperaturę. Szkoda, że z wami tam nie byłem. Mógłbym przetestować mój śpiwór (komfort -3°C).
Na szczęście nie trafił z prognozami na długi weekend, który też był całkiem fajny.
A tak w ogóle - to nie wiedziałem, że bywasz na tym forum, witam w takim razie.
Kasiu, cieszę się z Twojego zainteresowania naszymi planami. Na razie jest jeszcze za wcześnie na zapisy. Bory Tucholskie to tylko jeden z etapów. Jedziemy potem bliżej Twoich terenów, do Łeby.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum