Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2008-08-26, 10:54 Za tydzień w Motorze:Aveo vs.Sandero
Widziałem tylko zapowiedź.Widać że Sandero będzie Laureate w beżu piaskowym.A Aveo niebieski(chyba ten sam co z porownania ,,AŚ'').Ja tylko z Motorem i Auto moto nie mam problemu. Tak to 2 km i mam. A po ,,AŚ''10 razy dalej...Na pewno kupię ten numer(jest w normalnym sklepie 50 m obok mojej szkoły)
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2008-08-26, 13:01
Kratylos napisał/a:
sandero wygra bez problemu - aveo to naprawde b.slabe auto pod wieloma względami...
no te się zgodzę,ale poprzednie aveo jest królem aut egzaminacyjnych na prawko. Byłem 11 czerwca w Krakowie i widziałem, w Krakowie króluje Aveo, u nas w Cze-wie Corsy i Micry a (nie pamiętam już gdzie)Punto II.Przecież chyba możecie potwierdzić że Aveo...
Tak na boku:Bravo w AŚ 34/2008(poprzedni numer)pokonał o 3 pkt Focusa i 18 308-kę.
A takie samo Bravo tydzień temu w Motorze przegrał o 11 czy 12 punktów z Mazdą 3...
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
Znowu zapomniałeś tego o czym ci mówiłem. Aha, to, że Aveo króluje jako L-ka w Częstochowie i Krakowie nie znaczy, że to dobry samochód. Być może Chevy zaoferował solidne upusty.
_________________ Italjet Formula
50 ccm
12 lat
wciąż jeździ , ale czy zajechałbym do Rumunii ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum