Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-09-11, 10:29
miczwak napisał/a:
Już się tu kręcę pół godziny.
Dojedzie ktoś?
Szkoda, że nie dałeś znać na forum, że będziesz. Uznałem, że nikogo nie będzie i dałem sobie spokój. Tuż przed spotem odezwał się jeszcze do mnie laisar, ale ponieważ również wcześniej nie anonsował przybycia, to uznałem, że byłby tam sam jeden jak palma i laisara odwołałem. :)
Na szczęście jest to jakaś nauczka na przyszłość. :) Mamy plan, żeby spot był cykliczny, więc założymy mu w wolnej chwili osobny wątek. Dopiszemy też prośbę o potwierdzanie swojego przybycia, żeby faktycznie nie jeździć na bezdurno na ostatnią chwilę. Nie wiem tylko, co z zimą - sterczenia na mrozie na parkingu sobie nie wyobrażam, więc możliwe, że wraz z otwarciem sezonu grzewczego przeniesiemy się gdzieś pod dach/w ciepełko.
Naturalnie postaram się też organizować takie akcje wcześniej.
Mój błąd, że nie potwierdziłem. Myślałem, że jest większe zainteresowanie takimi spotkaniami.
Będę śledził wątek i postaram się przybyć na następne spotkanie 8 października o 19:30.
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2014-10-03, 10:15
Dobre pytanie. :)
Mnie nie będzie!
Kto ma chęć i możliwość przejąć organizację spotu w tym miesiącu?
Przepraszam, że tak późno się obudziłem, ale wyjeżdżam i mam w związku z tym lekkie urwanie pupy. ;( Za miesiąc będzie normalnie, o ile niebo nie zwali nam się na głowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum