Przy oglądaniu dustera używanego zawsze trzeba zwrócić uwagę na tylne nadkole które lubią się piaskować przy jeździe po szutrach
Albo ja mam jakiś pancerny lakier, albo ci "wypiaskowani" kierowcy grzeją po szutrach ile fabryka dała. 3 lata, niemal 95 000, szutry i plaże polskie, rumuńskie, greckie, rosyjskie, fińskie, albańskie, tureckie, gruzińskie, armeńskie i wypiaskowania nie widzę
Nie mam 4x4 i na offroady nie jeżdze, wrecz rzadko zjeżdzam z asfaltu i miałem odpryski na tylnych nadkolach, zrobione już na gwarancji i założyłem pakiet nakładek.
Problem jest, w zakładzie lakierniczym (specjalizacja w Renaultach) gdzie naprawa była wykonana poinformowano mnie że ten problem jest nagminny w Duster'ze i bodajrze Megane II przez tak a nie inaczej wyprofilowane nadkola.
Ostatnio zmieniony przez Dominus 2014-12-06, 22:32, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum