Pierwsza wycieczka Dustera w pięknych okolicznościach przyrody wysoczyzny elbląskiej.
Ładnie się z takim krajobrazem komponuje jego "zielony garniturek"
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2014-11-12, 20:00
mądrą decyzją było zaopatrzenie drakuli w pakiet offroad, przyda się w wielu sytuacjach
Wysłany: 2014-11-15, 15:40 kilka ogórkowych udoskonaleń
Witam
Idąc za mądrym przykładem bardziej doświadczonych użytkowników forum, ogórek został uzbrojony w parę ulepszeń.
Doszła uszczelka od malucha oraz filcowa osłona gołej blachy na burcie o bokach bagażnika.
Mój ogórek był cały miesiąc grzeczny (musiałem skrócić standardowy okres roku dla grzeczności bo auto mam dopiero od listopada) więc zasłużył na mały błyszczący prezent. Od 6 grudnia czyli od Mikołaja jeździ z założonymi listwami podszybia ze stali chromowanej. Jak dla mnie wyglądają bardzo ładnie a dodatkowo ogórek wyróżnia się z coraz większego tłumu dusterów na naszych drogach.
Ostatnio zmieniony przez andzrej02 2014-12-10, 11:14, w całości zmieniany 1 raz
Na dużego Mikołaja ogórek otrzymał mały prezencik. Chromowana listwa ze stali na rant klapy bagażnika. Dyskretna ozdoba nadająca ładnej elegancji. Mnie się podoba
Mi sie nie podoba , aż uderza odpustem .
Dacia to nie jest auto na którym chromy wyglądają dobrze .
Chrom fajnie się komponuje tylko z czarnym niestety zielony kojarzy się z terenem i brudem super wyglądał bez tych "tuningowych " świecidełek .
Jak chcesz zrobić coś z wyglądem to kup ładną felge na dobrych oponach .
Mi sie nie podoba , aż uderza odpustem .
Dacia to nie jest auto na którym chromy wyglądają dobrze .
Chrom fajnie się komponuje tylko z czarnym niestety zielony kojarzy się z terenem i brudem super wyglądał bez tych "tuningowych " świecidełek .
Jak chcesz zrobić coś z wyglądem to kup ładną felge na dobrych oponach .
No trudno, każdy ma prawo do własnej opinii. Pozdrawiam i życzę wesołych świat
Pierwsze wakacje Dustera. Dał radę i to całkiem nieźle. Ponad 1100 km przejechanych po Polskich drogach w pełnym rynsztunku . A średnie spalanie na przyzwoitym poziomie 7.5 litra.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum