Wysłany: 2014-11-05, 12:15 Spotkanie integracyjne - Częstochowa
Witam
Tak sobie myślę trochę o Wiśle i o przemyśle... Może Częstochowskie Daćki spotkałyby się kiedyś, gdzieś :) Widzę na ulicach dość często Koleżanki i Kolegów. Czemu by nie zrobić jakiegoś spotkanka w jakimś zajeździe, poznać się itd. Podobne spotkania ma np. Audi. A że my nie gorsi więc pomysł wysuwam.
Wszelkie sugestie mile widziane.
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2015-01-11, 17:26
Tak aby w szerz i wzdłuż przejechać to "da rade" na fabrycznych. Dacia jest lekka smiga tam jak wiatr a ciężkie suvy sie zapadają. Lepiej być w 2 auta ... i z łopatką...
Tam żadego extremu nie ma, wjazd i wyjazd też OK.
Widzę że kiepsko z frekwencją i zainteresowaniem. Trzy osoby tylko a Daciek na ulicach masa :(
Może reszta uwierzy jak zrobimy mikro-spotkanko i wrzucimy fotki na dowód?
Na razie pójdziemy na jakość a potem może i ilość wyjdzie?
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2015-01-14, 16:20
To że mały odzew to fakt że klub nie jest tak popularny, mało użytkowników aut się tu zapisuje i udziela.
Ale jak przyjdzie lepsza pogoda to na pewno w kilka (może nawet kilkanaście) aut poza asfalt pojedziemy.
Mam na Twoim terenie dwie trasy Turystyczne ; jedna to Lasu Janowskie \90km.w tym 65km teren. druga to na Roztoczu Wschodnim- trasa z Lubaczowa do Narola -70km w tym40 teren. Myślę żeby te trasy przejechać jat będzie cieplej by móc spać w samochodzie. Co o tym myślisz .
dwie trasy Turystyczne ; jedna to Lasu Janowskie \90km.w tym 65km teren. druga to na Roztoczu Wschodnim- trasa z Lubaczowa do Narola -70km w tym40 teren
Andrzej, wiesz co myślę: dogadujemy termin i robimy. W Lasach Janowskich mamy bardzo solidne wsparcie człowieka, który zna je bardzo dobrze.
Piku - dzięki za odzew Może przyłączą się jeszcze inne Dusterki 4x4. Mam jeszcze trasę Beskid Zywiecki \Zwardoń, Rajcza, Ujsoła , Zlatna, Dln, Rajcza, Laiki, Zwardoń 59 km. 18 teren. Jak byś chciał pojeździć nad Bugiem - to mam 3 trasy z rajdu nieust.\ między Włodawą a ćhełmem. ja te trasy przejechałem. Nallepiej w dwa samochody. numer tel do ćiebie mam. Pozdrawiam
Mam jeszcze trasę Beskid Zywiecki \Zwardoń, Rajcza, Ujsoła , Zlatna, Dln, Rajcza, Laiki, Zwardoń 59 km. 18 teren. nad Bugiem - to mam 3 trasy z rajdu nieust.\ między Włodawą a ćhełmem.
To zapewne wymaga lepszych opon niż firmowe, bo może być błoto (nad Bugiem) i spore stromizny (w górach)?
Widzę że szykuje się terenowa wersja spotkania. DD widać lepiej zorganizowane niż DS :( A może jakiś wspólny wypad tak by i "asfaltowe" Sanderki dały radę :)
Jakiś weekend albo sobotnie popołudnie w jakieś knajpie czy oberży przy np. DK1
Kolego- trasy z Auto -swiata jak jest sucho tez można przejechać 4x2 by był trochę wyżej zawieszony i najlepiej w dwa samochody. Auto - swiat 4x4. to z tego 2- miesięcznika są te trasy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum