Dziękuję wszystkim wtajemniczonym za życzenia urodzinowe Było mi bardzo miło, kiedy otworzyłem skrzynkę poczty elektronicznej i zostałem zasypany e-mailami o życzliwej treści.
Pozdrawiam serdecznie,
El Logano.
_________________ 102 000km zadowolenia za kierownicą Dacii.
Dzięki za życzenia urodzinowe, których tak dużo wczoraj dostałem od klubowiczów. To bardzo miłe.
Przy okazji trochę się pochwalę, że jest to także moja, już 11, rocznica ślubu... - tak, tak, wykombinowałem tak żeby kiedyś nie zapomnieć, bo ja ciągle o czymś zapominam... ...ale nie o tym chciałem,
Wczoraj także pierwszy raz od ślubu udało się nam wyjechać na wspólne wakacje - wiadomo kto nas zawiózł, oczywiście Daczka. Pojechaliśmy cała rodziną, a nawet więcej, bo w 6 osób i mnóstwo bagażu [dwie kobiety, dwie dziewczynki i dwóch facetów, z czego jeden ma 6 lat..., więc bagażu wyszło 6 dużych toreb podróżnych]. Wszystko się dało jakoś upchnąć i nie było ciasno. Nawet dzieciaki specjalnie nie marudziły, a do przejechania było 500km [jesteśmy teraz w Mielnie /tym nad morzem... /]. Dacia kombi to był żeczywiście strzał w dziesiątkę, jestem super zadowolony, że ją kupiłem. Podróż minęłą szybko i nie była zbytnio męcząca - wyjechaliśmy o świcie, a w południe już moczyliśmy się w morzu...
...szkoda tylko, że pogoda nie jest najlepsza, ale co tam w końcu ostatni raz widziałem morze 22 lata temu - wcale się nie zmieniło!!!
Tylko na plaży trzeba stać na baczność bo wolnego miejsca nie ma...
Marka: (nie posiadam)Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi 105 KM 4x4
Rocznik: 2010
Wersja: Prestige
Wysłany: 2008-07-20, 09:08
Dziś mój Peugeot 307 obchodzi 2. rocznicę pierwszej generacji(2006 r.,OXYGO,6 x AIRBAG,
KLIMA AUTOMATYCZNA,LAKIER METALIK(SREBRNY),ŚWIATŁA PRZECIWMGIELNE,RADIO CD)
przebieg: ok. 20003 km
A w przyszłą niedielę 14. rok od rejestracji skończy srebrna strzała o nazwie polonez caro
1.5 gle,przebieg 65255 km(cztery lata temu wiosną miał 28 tys. przebegu)
_________________ W życiu najważniejszy jest zdrowy rozsądek.
Dzięki wszystkim za życzenia urodzinowe!
Pozwólcie, że przy okazji podzielę się z Wami jedną refleksją.
Dobrze, że Logan ma mniej lat niż ja, chociaż pewnie też będzie nie do zdarcia. Na razie leję benzynę i jeżdżę. Przebieg - 8,5 tys km. Przy 180 km/h trochę w nim głośno, ale da się wytrzymać.
Tak wogule to serdecznedzieki za rady , rozmowy itp na forum milo bylo was poznac oraz uzyskac odwas porad odnosnie naszych drakulek.
Bardzo mi pomoglo to w zakupie autka z ktorego jestem niesamowicie zadowolony.
Mam nadzieje ze te zadowolenie i radosc bedzie mi towarzyszyla przez caly okres uzytkowania
Pozdrawiam i dzieki jeszcze raz :)
_________________ Przede wszystkim przestronnosc w aucie co dajeLodgy i MCV w dobrej cenie ;)
Stan licznika 115,000 i koniec
Lodgy 120000km i rośnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum