Jak wiecie organizujemy zlot ogólnopolski i w związku z tym szukamy sponsorów.
Na razie wstępne rozmowy już trwają ale nie da się wszystkiego od jednej osoby/firmy uzyskać. Nie chcę robić składki zlotowej i dlatego to ogłoszenie.
Trwają prace nad plakatem, którego nakład jest już sponsorowany.
Chcielibyśmy wykonać naklejki zlotowe i ognisko. Właśnie na to są potrzebne jeszcze pieniążki (czytaj sponsorzy). Drzewo na ognisko jak co roku zorganizuję ale może jakieś kiełbaski itd.
W zamian zapewniamy reklamę na plakacie.
Może uda się znaleźć też jakiegoś sponsora, który ufunduje nagrody do konkursów.
Jest możliwość wycieczki lokomosią (uwielbiana przez dzieci) więc jakby był ktoś chętny za sponsorować.
Zapraszam chętne osoby do kontaktu.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2015-01-14, 10:38, w całości zmieniany 1 raz
ohoho, a którz to stamtąd tak się rzucił. Podczas mojej ostatniej wizyty (która miała być na zgodę i była już pewnie ponad rok temu) nawet dyrektor ds. jakości obiecał jedno a zrobił drugie, (nie chciałem darmowego przeglądu Dustera, który proponował, a tylko ksero dokumentów, na co przystał).
Także dopóki nie zobaczę to nie uwierzę.
"Dzień Dobry.
Uprzejmie informuję , że jest wstępna akceptacja , udziału salonu Tandem Sp. z o.o, w sponsoringu Zlotu Dacii. Jak będzie bliżej imprezy ,proszę o kontakt w celu ustalenia wzajemnych zobowiązań."
Marka: DACIA
Model: DUSTER 4X2
Silnik: 1.5 dCI
Rocznik: 2010 koniec KONIEC 2014 TERAZ 2018
Wersja: Prestige2 Pomógł: 1 raz Dołączył: 23 Sty 2011 Posty: 371 Skąd: WROCŁAW/BRESLAU
Wysłany: 2015-02-03, 20:32 Są jacyś chętni?
Hej jakby ktoś chciał jednak zasponosorować coś w związku ze zlotem i chciał aby logo jego firmy znalazło się na plakacie zlotowym (wersja styczniowa) to zapraszamy!
dacia.jpg
Plik ściągnięto 87 raz(y) 146,04 KB
Ostatnio zmieniony przez Louis79 2015-02-03, 20:41, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum