Wysłany: 2015-03-03, 09:27 Witam wszystkich klubowiczów
Witam,wszystkich klubowiczów jestem współwłaścicielm Dustera PH2 1.6 16v rocznik 2014 kupionego w salonie AUTO-ZIĘBA w 2014 roku , czytam wasze forum od ponad 2 lat i znalazłem tu wiele ciekawych kwestii odnośnie marki DACIA jak i samego modelu DUSTER.
Nadmienię ,że jestem agentem ubezpieczeniowym Allianz i chętnie wyjaśnię pewne kwestie ,które pojawiają się w zakładce dotyczącej ubezpieczeń :)
Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieje być pomocny :)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Dziękuję za ciepłe przyjęcie będę starał się być pomocny dlatego będę udzielał się w tematyce ubezpieczeń proszę pytać przede wszystkim w zakresie ubezpieczenia naszych Rumaków :)
Jednak moja wiedza z zakresu ubezpieczeń nie kończy się na ubezpieczeniach samochodów to także odszkodowania :) ubezpieczenia mieszkań domów firm i najważniejsze Życia i naszego zdrowia .
OK ??
Teraz powiem tak, to nie jest reklama choć na pewno niektórzy tak to odbiorą stworzyłem temat:
PROSZĘ PAMIĘTAJCIE PORÓWNANIE OFERT NIC NIE KOSZTUJE ZAWSZE ZYSKUJE KLIENT :)
Witaj w klubie
Gratuluję trafnego wyboru i niech dobrze służy.
Z racji tego,że moja połowa też zajmuje się ubezpieczeniami i z ostatniej wyceny eurotaxu wyszło, że nasze dustery zyskały nieznaczną wartość w porównaniu do poprzedniego roku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum