Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-04-04, 12:35
Nie przypomnieliście i zapomniałem. :( Na przyszłość - jak jest coś do zrobienia forum, zwłaszcza na termin - koniecznie PW do mnie, inakszy może się zdarzyć, że zapomnę.
A, i o przywróceniu poprzedniego logo też przypomnijcie, inaczej to będzie wisieć do Gwiazdki. ;)
No można, chociaż mam nadzieję, że między Wielkanocą a Zrębicami będzie jakaś okazja jeszcze. :) I jakbyś mógł poprawić ten "sierpień" na "sierpnia", żeby mi mózg nie wybuchał za każdym razem kiedy na to patrzę. ;)
@ bebe poprawiłem.
@ marek1603 - jakiś pomysł co do treści - ogólnie - poniższego pomysłu an 10 lecie i związanego z tym tematem tegorocznego pikniku? treść informacji, coś zmienić, czy ogólnie do czterech liter pomysł?
facebok_picnic_2015.jpg
Plik ściągnięto 105 raz(y) 54 KB
zrebice2.jpg
Plik ściągnięto 104 raz(y) 59,83 KB
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2015-04-04, 22:33, w całości zmieniany 4 razy
Nie wiem jak Ty kicia, ale ja zaczynam weekendy w piątek po południu.
Ja jestem za piknik_dacii_2015_4.jpg, ale czy nie można rozszerzyć loga, aby autka były większa i jeszcze zmieścił się kalendarz i obok te 10lat?
Chciałabym zauważyć, że tylko ostatni plik (picnik_dacia_2015_duzy.jpg) ma prawidłową datę.
No i dziękuję że ktoś to zauważył (ogólnie nie wiem skąd się wzięła 15-tka?) - poprawiłem i wstawiam tu na dole wpisu.
Lajkonik napisał/a:
Ja jestem za piknik_dacii_2015_4.jpg, ale czy nie można rozszerzyć loga, aby autka były większa i jeszcze zmieścił się kalendarz i obok te 10lat?
Nie wiem - myślę że im delikatniejsza ingerencja w oryginalne logo i jego otoczenie prezentuje się lepiej stąd powstały wersje z mniejszymi autkami. I ta ostatnia z kartką z kalendarza :).
I chyba jest najprzyjemniejsza w ogólnym widoku layotu strony. Ale nie jestem jakimś tam specem czy znawcą w kwestii estetyki - od tego jest tu administracja . Ja cieszę się że prace podobają się.
piknik_dacii_2015_4.jpg
Plik ściągnięto 521 raz(y) 47,28 KB
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2015-04-09, 21:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum