lesiu11, gratuluję ożywienia MN niewielkim kosztem . Czy przypadkiem na OLX nie kupiłeś tego MN z Krakowa? Wydaje mi się, że oglądałem tego MN na zdjęciach i pomimo niskiej jakości było widać, że plastiki były pofałdowane.
lesiu11 napisał/a:
Skopiowałem z drugiego działającego MN prawie całą zawartość Storage card 4 i 1 i po restarcie działa jak dokładna kopia mojego drugiego urządzenia :)
No i właśnie do czegoś takiego może się też przydać backup kart.
lesiu11 napisał/a:
co za niewdzięczny sprzęt :) nie zna żadnej litości :)
Ale jak już poustawiasz wszystko jak trzeba to w tej cenie ciężko znaleźć coś lepszego. Ja swojego MN kupiłem niewiele drożej niż Ty tego uszkodzonego. Ceny na alledrogo MN w opcji kup teraz rzędu 400-600zł są zawyżone, zresztą wisi im ten sam sprzęt cały czas bo nikt tego nie chce brać. Szczególnie, że pewnie sprzedają ten sprzęt bez anteny GPS, a w moim przypadku musiałem taką dokupić.
Ostatnio zmieniony przez skylar 2015-07-14, 07:09, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Renault
Model: Safrane
Silnik: 2.0 16v Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 131 Skąd: Legnica
Wysłany: 2015-07-14, 07:15
skylar, Poprzednią medianav kupiłem za tyle samo tylko że sprawną i z obciętymi kostkami. No ale póki co nie było tańszego rozwiązania :)
tak, kupiłem tą o której mówisz, zrobiłem wywiad telefoniczny i zaryzykowałem. W środku jest nietknięta, tylko na wszelki wypadek wymieniłem paste termoprzewodzącą. Niestety ta też wyświetla logo dacii :(
Ostatnio zmieniony przez lesiu11 2015-07-14, 07:17, w całości zmieniany 2 razy
Do czasu aż nie padnie ci układ pamięci.
Z róznych stron dochodza wieści że ilośc padniętych urzadzeń przez wgranie Menavrusa jest bardzo duża.
A twórcy tego pirackiego oprogramowania nie pomagają zbytnio .
Ale oczywiści wolny wybór - zapłaciłeś i masz
Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1248 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-07-16, 21:37
Rzeczywiście ten gościu crakuje mapy na różne systemy i je sprzedaje . Widać podobieństwo , a nawet chyba to samo. Zawsze można kliknąć "zgłoś naruszenie zasad" na Aledrogo.
Ale po co skoro to jest dostępne na klubie za darmo dla wszystkich - tak się zobowiązałem rok temu i denerwuje mnie jeśli ktoś to sprzedaje za pieniądze
Ale po co skoro to jest dostępne na klubie za darmo dla wszystkich - tak się zobowiązałem rok temu i denerwuje mnie jeśli ktoś to sprzedaje za pieniądze
Jakby odpowiednio spisać licencję to można z tym robić co się chce a nie można tego sprzedawać. Np. wiele darmowych zdjęć ma takie licencje.
Marka: Dacia
Model: NOWY DUSTER 3
Silnik: 1,0 ECO-G
Rocznik: 2024
Wersja: Extreme 5-os. Pomógł: 8 razy Dołączył: 14 Lip 2015 Posty: 1248 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2015-07-17, 08:29
jas_pik napisał/a:
Myślę,że jest bat na takich cwaniaków. Jas_pik a gdybyś wystawił za przysłowiowe 1zł , to by mu to wszystko padło i odechciało się robić takie rzeczy.
Model: Clio
Silnik: 0.9 Tce Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Cze 2015 Posty: 31 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2015-07-17, 11:12
Ja myślę że nie taki dobry. Bo jednak na forum jak coś zamieściłeś (zwłaszcza za darmo) to można napisać że wszystko się robi na własną odpowiedzialność. A jak się z tego ma zysk (nawet 1 zł) to zaraz się odpowiedzialność za swoja pracę robi + mnóstwo pytań/pretensji że coś nie działa. Skarbówka też może się przyczepić za jakiś czas.
Może wpisać w treści aukcji, że po rejestracji na forum nakładka za darmo . Poza tym ten gościu co bierze za to dużą kasę też nie bierze żadnej odpowiedzialności za uwalony sprzęt.
Może rzeczywiście to nie jest taki dobry pomysł z aukcjami.
Ale coś tam zacząłem nowego tworzyć ( akurat sie trafił wolny weekend )
Takie oto drobne projekty graficzne.
Reszta w ciągu weekendu powinna sie ukazać - postaram się o przyśpieszenie działania, tylko jedna nawigacja
Kolorystyka MediaNav Evolution może być zastosowana do naszej wersji .
Oto wyciągnięte pliki kolorystyczne z najnoweszej wersji evolution
Do pobrania z zippyshare
Można podmienić tylko to co się chce - w zestawie są wszystkie ikony - to jest kompletny zestaw .
Przyznam się że już nie mam czasu ani chęci aby testować.
To jest wersja wersji 5.2.7.A
Wg wstępnego oglądu dostosują się do naszej wersji bez problemu - lokalizacja ikon zapisana jest w innych plikach
Ostatnio zmieniony przez jas_pik 2015-07-29, 21:39, w całości zmieniany 1 raz
Model: Safrane
Silnik: 2.0 16v Pomógł: 3 razy Dołączył: 24 Gru 2014 Posty: 131 Skąd: Legnica
Wysłany: 2015-07-29, 21:45
ikony w evolution jak widzę mają już inną rozdzielczość: stare miały 760x155 a nowe 840x137 (mówię o bitmapach pojedynczego przycisku), nie wiem czy podmiana 1:1 będzie działać poprawnie
Model: Clio 4
Silnik: 1.5 dCi
Wysłany: 2015-08-06, 13:42 Nowa mapa Polski
Nie wiem teraz czy to tylko u mnie czy u was tez , ale zauwazylem ze w najnowszej mapie polski (ta co ma ok. 85 Mb 2014 12)nie wszystkie adresy sa dostepne ,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum