Marka: Dacia
Model: Dokker van
Silnik: 1598cm3
Rocznik: jeszcze nie odebrany
Wersja: Confort
Wysłany: 2015-07-20, 15:30 Serdecznie witam
Zmówiłem nową Dacię Dokker van - mam nadzieję ,że do końca miesiąca sprawa będzie załatwiona umowa widnieje do 10 sierpnia. Uwagi Marka już przeczytałem, odnośnie jak się zachować na Forum. Pozdrawiam wszysrtkich klubowiczów.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2015-07-22, 05:36 Coś o sobie
W zasadzie jestem dość młodym kierowcom, prawko od pięciu lat, ale wiekowo przed sześćdziesiątką. Swój pierwszy samochód kupiłem jeszcze za nim zdałem prawko. Dalej go jeszcze mam , ale zaczyna mi sprawiać kłopoty - Kangoo 1999 r.D. Miałem zamiar kupić Trafika, ale na nowego mnie nie stać , a przechodzonego się już bałem. Każdy kręci te liczniki i niema pewności w jakim stanie jest auto. Za dobrze to się nie znam na samochodach , po prostu wsiadam i ma jechać. Samochód w zasadzie potrzebny jest mi na wyjazdy plenerowe, czy też jakieś wyjazdy typowo związane z moją pasją. Dlatego też wziąłem tą Dacię dokkera van, może trochę za mały , ale nowy i mam nadzieję ,że będę miał święty spokój przez kilka lat z tymi naprawami. Za dużo też nie jeżdżę około 10 tysięcy rocznie,czyli przez 10 lat 100 tysięcy. Później to już wiekowo będę dość stary, aby wyruszać na te plenery. Wynikałoby z tego ,ze ten samochód będę miał do końca życia, chyba ,ze żyłbym 100 lat, to byłaby szansa na nowy .Co wykonuję można kliknąć na link www- strona internetowa- jest to moja pasja jak i zawód, ale nigdzie nie zarejestrowany- jak to się mówi wolny strzelec. Nawet kredyt mi dali tylko na podstawie weryfikacja z internetu. To już tyle - takie tam małe podsumowani , dlaczego tu się zarejestrowałem. Mam nadzieję ,że będę mógł skorzystać z waszych rad i podpowiedzi odnośnie tej mojej daci
W zasadzie jestem dość młodym kierowcom, prawko od pięciu lat, ale wiekowo przed sześćdziesiątką. Swój pierwszy samochód kupiłem jeszcze za nim zdałem prawko. Dalej go jeszcze mam , ale zaczyna mi sprawiać kłopoty - Kangoo 1999 r.D. Miałem zamiar kupić Trafika, ale na nowego mnie nie stać , a przechodzonego się już bałem. Każdy kręci te liczniki i niema pewności w jakim stanie jest auto. Za dobrze to się nie znam na samochodach , po prostu wsiadam i ma jechać. Samochód w zasadzie potrzebny jest mi na wyjazdy plenerowe, czy też jakieś wyjazdy typowo związane z moją pasją. Dlatego też wziąłem tą Dacię dokkera van, może trochę za mały , ale nowy i mam nadzieję ,że będę miał święty spokój przez kilka lat z tymi naprawami. Za dużo też nie jeżdżę około 10 tysięcy rocznie,czyli przez 10 lat 100 tysięcy. Później to już wiekowo będę dość stary, aby wyruszać na te plenery. Wynikałoby z tego ,ze ten samochód będę miał do końca życia, chyba ,ze żyłbym 100 lat, to byłaby szansa na nowy .Co wykonuję można kliknąć na link www- strona internetowa- jest to moja pasja jak i zawód, ale nigdzie nie zarejestrowany- jak to się mówi wolny strzelec. Nawet kredyt mi dali tylko na podstawie weryfikacja z internetu. To już tyle - takie tam małe podsumowani , dlaczego tu się zarejestrowałem. Mam nadzieję ,że będę mógł skorzystać z waszych rad i podpowiedzi odnośnie tej mojej daci
Witamy :)
PS a propo swojej pasji czy teraz nie robi Pan czegos w Jamnie pod Koszalinem ???
Ostatnio zmieniony przez BoloSr 2015-07-22, 08:07, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2015-07-22, 09:28 pasja muzyczna
W Jamnie pod Koszalinem nie byłem , po prostu żyję z tego i wybieram bardziej płatne plenery, co nie oznacza ,ze warto czasami spotkać się z kumplami po prosu od tak. Trochę kiedyś komponowałem - druga pasja , prezentacja - własnego utworu w własnym wykonaniu.
https://youtu.be/r5V0_7JJ9bs?list=PLmyXstEjEvtrxFrDErPZkKjKtAaRaqBeB
Ostatnio zmieniony przez rzezba 2015-07-22, 09:29, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum