Wysłany: 2015-08-13, 14:19 Jak nakazuje dobry obyczaj kłaniam się w pas i witam.
Witam wszystkich,
jestem 'przeglądaczem' forum od roku, a użytkownikiem od dzisiaj :).
Na co dzień razem z żoną użytkujemy Dacie Duster (2014 rocznik, napęd na jedną oś, silnik benzynowy 1.6). Z auta jestem mega zadowolony. Nie licząc typowych uciążliwości- bujany fotel kierowcy i falujące obroty to nic złego się z nim nie dzieje. Tylko lać benzynę i cieszyć się z jazdy. Na chwilę obecną autko mam niestety w serwisie (ślepy kierowca srebrnego punto nie zauważył, że się zatrzymałem i pocałował moją Daćkę w tyłek). Na szczęście uszczerbek na zdrowiu odniosło tylko auto ale i tak niewielki- małe rysy na zderzaku, pognieciona nakładka na zderzaku (w efekcie tego mam 1 cm rysę na klapie bagażnika) i zepsuty czujnik cofania. Z OC sprawcy wszystko zostanie naprawione. Przy okazji zgłosiłem problem z fotelem i obrotami i zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na forum zarejestrowałem się ponieważ szukam drugiego auta (razem z żoną pracujemy w różnych miastach i przy dziecku jedno to mało) i chciałem zadać parę pytań ale to już w odpowiednim dziale.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum