Marka: FIAT
Model: Doblo
Silnik: 1.4 FIRE Pomógł: 11 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Posty: 2126 Skąd: Lublin
Wysłany: 2015-08-28, 07:54
Zlotowiczom życzę dobrej zabawy i bezpiecznej podróży.
_________________ MCV RED ROOSTER 2007 1.6 MPI+LPG, 87 km, 7 os.113 000 km
MCV SILVER BULLET 2012 1.6 MPI+fabryczny LPG, 84 km, 7 os. 104 000 km
FIAT DOBLO RED SKIN 2017 1.4, LPG Tartarini 95 KM, 7 os., 90 000 km
DUSTER PRESTIGE SNOW WHITE 1.0+LPG
Witamy wszystkich;-)
Jak tam ognisko przebiega??
My niestety nie mogliśmy już dotrzeć...dlatego chcielibyśmy się pożegnać i życzyć pozostałym udanej zabawy. Pozdrawiamy, było super
ps. wino z wygranej jest już w konsumpcji;-) za wasze zdrowie
Na wstępie chciałem podziękować wszystkim za przybycie i wspólną zabawę.
Osobom, które pomogły mi w konkursach, zwłaszcza z dzieciakami.
Wszystkim sponsorom za :
Tandem - koszulki,
francuskie.pl - pucharki,
Azymut - szkolenie z pierwszej pomocy,
BHP Efekt - plakaty
oraz Gospodarzowi Folwarku
Jak się trochę ogarnę w domciu wrzucę wyniki konkursów i jakieś fotki.
Ogłoszenie.
Ktoś zostawił koszulkę dziecięcą 168 na sznurku do wysuszenia. Wyślę pocztą tylko proszę o dane na PW.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2015-08-30, 15:43, w całości zmieniany 2 razy
Ja już też w domku
Dzięki Wam wszystkim za fajnie spędzony czas. Marku Tobie za ogarnięcie tego wszystkiego i wszystkim innym, którzy się przyczynili do tego spotkania Fajnie było zobaczyć twarze tych, którzy zwykle kryją się pod nickami
P.S. Nie wiem, kto naklejał naklejki "I love my Dacia", ale chyba był już conajmniej po jednym piwie, bo strasznie krzywo i bąble pod spodem
Ja też jeszcze raz chciałbym podziękować za super spotkanie wszystkim a w szczególności Markowi za wielkie chęci wysiłek i zaangażowanie w zorganizowanie całej imprezy jestem pełen podziwu i po raz kolejny utrwalam się w przekonaniu że fajnie mieć Dacię bo można spotkać super ludzi i dobrze się bawić jeżeli można to chętnie zjawię się za rok i może uda się zostać dłużej niż ostatnio
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2015-08-30, 20:44
Jeszcze kilka wątków dodam.
Dla amatorów 4x4 odbył sie przejazd głębokimi i sypkimi piachami Pustyni Siedleckiej. Wszystkie Dustery równo pokonywały przeszkody (czy nowy czy starszy czy na oponach standardowych czy nie - doskonale śmigały)
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2015-08-30, 20:46
Trochę inaczej skonfigurowana grupka udała się na zamek w Olsztynie - znów w oko rzucają się kolorowe Dusterki z różnych roczników - jak trzy odrębne wersje.
IMG_0183m.jpg
Plik ściągnięto 65 raz(y) 208,81 KB
IMG_0180m.jpg
Plik ściągnięto 45 raz(y) 212,8 KB
Ostatnio zmieniony przez janzet 2015-08-30, 20:47, w całości zmieniany 1 raz
Także już/dopiero w domku, za to o dziwo bez korków .
Super zabawa, cała nasza trójka świetnie się bawiła, był to nasz pierwszy zlot, ale już wiemy , że nie ostatni.
Jeszcze raz Wielkie podziękowania dla Marka za organizację, oraz dla wszystkich zaangażowanych w przygotowanie imprezy.
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Dzięki wszystkim za wszystkie wspólne chwile, a Markowi w szczególności za jego ogromny wkład w tą imprezę. Było fajnie i na pewno pozostanie sporo wspomnień. Dzięki za zdjęcia (ja zapomniałem spakować aparatu mam dosłownie kilka zdjęć w telefonie - załączam, a jak będą chętni, to wrzucę do chmury w pełnym rozmiarze i dam link). Zachęcam do wrzucania pozostałych zdjęć - ktokolwiek ma.
Widok z Małego Giewontu.jpg
Plik ściągnięto 33 raz(y) 121,73 KB
Pies szuka skrawka cienia.jpg
Plik ściągnięto 26 raz(y) 187,83 KB
Na szczycie Małego Giewontu.jpg
Plik ściągnięto 32 raz(y) 154,05 KB
Mały Giewont.jpg
Plik ściągnięto 33 raz(y) 146,46 KB
Ostatnio zmieniony przez Lajkonik 2015-08-31, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
My również dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie i do zobaczenia za rok. Jak mam jakieś zdjęcie na którym są inne osoby niż mój Kubuś to w wolnej chwili wrzucę.
Poproszę o linki (może być na PRV) ze zdjęciami w pełnym rozmiarze. Nie planuję tworzenia żadnego albumu - po prostu chcę mieć zdjęcia na pamiątkę, a jak pisałem wcześniej zapomniałem swojego aparatu zabrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum