Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: dci "110 kucyków i jeden osioł ;-)"
Rocznik: 2010
Wersja: Laureate 5 os. Pomógł: 1 raz Dołączył: 26 Cze 2012 Posty: 293 Skąd: Gliwice/Szałsza
Wysłany: 2013-11-04, 00:04
oddolnie to na forum dusterklub nawet z nalepką są problemy, nie mówiąc o ulotce, a taaaakie wydanie u nas to.. , to po prostu chyba "nie ten czas, nie to miejsce"..
@maćku - pamiętam jak Dacia wydawała w necie swoja gazetę w pdf'ie - z tego co się orientuję - padł ostatni numer to 3/2010 r. O przepraszam jest najnowszy numer - 4/2010
http://dacia.pl/swiat-dacia/kiosk-dacia/
Zastanawiam się czy bylibyśmy w stanie robić jeden numer na kwartał?
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2014-11-22, 20:17, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Jeep
Model: Grand Cherokee
Silnik: 4.7 V8
Rocznik: 2004 Pomógł: 26 razy Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 2384 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2013-12-02, 03:24
d3mol3k napisał/a:
Zastanawiam się czy bylibyśmy w stanie robić jeden numer na kwartał?
Pytanie, co od siebie właściwie moglibyśmy stworzyć? Bo można oczywiście bawić się w przedrukowywanie prasówek, tak jak w Kiosku (chyba, bo nie wczytywałem się, rzuciłem tylko okiem na jeden numer) i częściowo jak w Daciattitude, ale tworzyć samemu coś nowego i w miarę interesującego, nawet raz na kwartał - to IMHO nie w kij dmuchał. Drugie pytanie, to czy ktoś to w ogóle chciałby czytać. :)
W Polsce? Z lekka powątpiewam czy znalazło by się wielu czytelników. Z chęcią jednak przeczytałbym daciattitude w polskiej wersji językowej.
Co od siebie? Podejrzewam że porady w stylu zrób to sam - podstawy.
Ciężko stworzyć coś takiego. Tylko dla kogo. Nam? Wystarczy chyba forum. Mamy tu własny nieporządek ale jak chcemy to znajdziemy.
Ja osobiście jestem ciekaw co będzie i jaki będzie numer 2 - ponoć trwają prace nad tematami do niego.
_________________ Autko do jeżdżenia - zużycie poglądowe dla zainteresowanych: 1.6 SCe 115 KM
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2014-03-13, 19:00, w całości zmieniany 1 raz
No cóż nie udało się z numerem 3. Było tam trochę fajnych materiałów patrząc po spisie treści.
Dzisiaj udało mi się "zdobyć" numer 4 najnowszy magazynu. Mam więc udostępniam
Raczej nie - mi nie udało się znaleźć choćby grafik tego numeru. Na razie jest to chyba jedyny numer którego nie dali u siebie na serwerze :(.
Jest już 6 numer jak widzę od 31 sierpnia ale na razie nic nie zamieścili więcej prócz okładki :(
3 trzeba by poszukać na francuskim rynku :(
Ostatnio zmieniony przez d3mol3k 2015-10-15, 09:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum