Na imię mi Maciej, rocznika 1991, zamieszkujący pomorze, a dokładniej Gdańsk ;)
Interesuję się zabytkową motoryzacją, mam parę klasyków w garażu, m. in. Renault 11 GTL z 1986 roku. Zajmuję się też organizacją samochodowych rajdów turystycznych i nawigacyjnych, na które zapewne będę Was zapraszał ;)
Od premiery Logana I Dacie zdobyły moje serce, a teraz, kiedy szukałem wozu dostawczego, wybór był prosty, stałem się posiadaczem Dacii Logan Van z 2010 roku.
To chyba na tyle, mam nadzieję, że dobrze będzie nam się "współistnieć" na forum, pozdrowienia!
Ostatnio zmieniony przez mac_kaw 2015-10-31, 11:41, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster 4x4
Silnik: 1.6 16V
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Sie 2011 Posty: 239 Skąd: Polska
Wysłany: 2015-11-03, 10:19
Nie wiem co sprawia, że motoryzacja lat 80 jest taka urzekająca, czy to budowa, która niczego nie udaje, czy może brak elektroniki? Niedawno miałem okazję przygarnąć na pewien czas taką "jedenastkę". Rocznikowo dwa lata młodsza od Twojej mac_kaw. Stan zadziwiająco dobry, mechanika i elektryka w pełni sprawna, przegląd przeszła bez problemu. Sfatygowane jest wnętrze, potrzebne są roboty lakiernicze wycenione na 200 - 300 zł. Bardzo wygodna tylna kanapa
Obecny właściciel tego "pomnika motoryzacji" zrezygnował z żółtych talic (cięcie kosztów).
mud maX, moja Jedenastka jest akurat w idealnym stanie ;)
Ma przebieg lekko powyżej 50kkm, beżowe wnętrze w idealnym stanie. A do założenia "żółtych" przekonały mnie przeboje z moim drugim klasykiem, który uległ uszkodzeniu w wyniku stłuczki nie z mojej winy. I jako że to wóz nie "żółty", wypłacono mi odszkodowanie 800 zł i wyliczono szkodę całkowitą... Tu w razie czego chcę tego uniknąć. Pozatym nie muszę płacić OC jak wóz stoi ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum