Marka: Dacia /Lancia
Model: Logan MCV II / Musa
Silnik: 1.5 DCi /1.3 JTD
Rocznik: 2015/ 2008
Wersja: Confort
Wysłany: 2015-11-03, 12:48
Dziś telefon od dilera :D samochód przyjechał. Pojechałem na oględziny, maska podniesiona, komputery podłączone- ustawiają immmobilizer, kodują radio takie tam pierdoły :) Rejestracja prawdopodobnie jutro i nareszcie Daćka w domu :) Kilka słów o wersji SL Celebration. Jak dla mnie ta wersja to jakieś nieporozumienie (niestety tylko taka była dostępna w terminie krótszym niż luty...). Pominę kwestie estetyki niebieskich pasów bezpieczeństwa i niebieskich wstawek na siedzeniach ale zamiana ładnej chromowanej klamki wewnętrznej na marnej jakości, czarny plastik?!? Coś mi się wydaje że wymiana klameczki to będzie pierwsza rzecz jaką zrobię ;) Z Innych ciekawych rzeczy to lusterka w kolorze srebrnym (cały samochód też srebrny więc ciężko to odróżnić) i alusy też srebrne ale taki kolor bardziej ciemny. Kilka foter robionych cegłą...
Marka: Dacia /Lancia
Model: Logan MCV II / Musa
Silnik: 1.5 DCi /1.3 JTD
Rocznik: 2015/ 2008
Wersja: Confort
Wysłany: 2015-11-03, 12:59
DCi 90. Myślałem nad Lodgy ale chciałem z LPG. Z DCi niestety za droga (21000 Euro!). Na początku mieli w katalogu 1.616v S&S LPG ale po przyjściu do salonu okazało się że niestety nie ma w ofercie tych silników i w ogóle nie ma fabrycznego LPG do Logdy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum