Dziękuję za miłe powitanie.
Byłem w salonie w Konstancinie. Dealer na dzień dobry oferował mi rabat 1300 złotych. Może wiecie w którym z warszawskich salonów można wytargować więcej?
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Heja! Mi udało się w sierpniu "znegocjować" cenę o jakieś 1,6 tyś. Z "gratisów" dostałem tylko gumowe dywaniki ale z tego co widzę można im dokręcić śrubę. Niestety u mnie w mieście tylko 2 salony, a w okolicznych miastach mniejszych nie było nawet o czym gadać. U dilera słyszałem, że teraz jest jakaś promocja i na nowe zamówienia dają zimówki gratis.
No i zamówiłem. Duster biały 4x2 Urban Explorer z pakietem easy. Termin odbioru na koniec kwietnia. Duster wygrał z: Sportage, Qashqai, Vitara, S-Cross. Wygrał, bo ma największy prześwit, największy bagażnik i najniższą cenę.
Ostatnio zmieniony przez Piitubski 2016-01-13, 17:59, w całości zmieniany 1 raz
E tam , tak Cie tylko straszą dostaniesz wcześniej - i wcale się nie zdziwię że na święta wielkanocne , a że w tym roku są wcześniej to jeszcze będzie zima
No i zamówiłem. Duster biały 4x2 Urban Explorer z pakietem easy. Termin odbioru na koniec kwietnia. Duster wygrał z: Sportage, Qashqai, Vitara, S-Cross. Wygrał, bo ma największy prześwit, największy bagażnik i najniższą cenę.
Witaj.
Mnie ostatnio podoba się też Vitara, ma też przyzwoitą cenę.
Ale ... Duster to najlepsza Daćka, a ... Urban Explorer to najlepszy Duster .
Witaj, gratuluję mam dokładnie takiego samego. Czekałem trochę ponad miesiąc
Ostatnio zmieniony przez Allekko 2016-02-15, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
Allekko, czekałeś ponad miesiąc na odbiór, czy na przydział miejsca produkcyjnego?
Czekałem niecały miesiąc na wyprodukowanie. Data produkcji 09.01.2016, Zamówiłem 17 grudnia 2015, odebrałem 04.02.2016. Ja to mam szczęście
A jak miałeś zapisane w umowie sprzedaży z Dealerem?
Jaką miałeś datę dostawy? Była to połowa lutego , jak odebrałeś czy data późniejsza a Dacia miło zaskoczyła Cię wcześniejszą dostawą?
Pytam, bo ja mam datę "rozwiązania" na 31 marca a w planie produkcyjnym 9 marca, ale mile byłbym zaskoczony "wcześniakiem"
Allekko, czekałeś ponad miesiąc na odbiór, czy na przydział miejsca produkcyjnego?
Czekałem niecały miesiąc na wyprodukowanie. Data produkcji 09.01.2016, Zamówiłem 17 grudnia 2015, odebrałem 04.02.2016. Ja to mam szczęście
A jak miałeś zapisane w umowie sprzedaży z Dealerem?
Jaką miałeś datę dostawy? Była to połowa lutego , jak odebrałeś czy data późniejsza a Dacia miło zaskoczyła Cię wcześniejszą dostawą?
Pytam, bo ja mam datę "rozwiązania" na 31 marca a w planie produkcyjnym 9 marca, ale mile byłbym zaskoczony "wcześniakiem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum