...i opony 215/65R16 pozwalające bez obaw zjechać z asfaltowych dróg na bezdroża.,,,
No ja cie A my jakie mamy kapcie, bo mi się nie chce do garażu złazić
...wygodnym wnętrzem wzbogaconym o elementy stylistyczne na zagłówkach i kierownicy. Ładna tapicerka,...
na bujanym fotelu
I Fejsbuka ma I Twittera A Naszą Klasę ma
Gdyby takie fotele były w nowych Daciach to może i bym zastanawiał się nad drugim dusterem. Te w porównaniu do tych nowych Laureate to olbrzymia poprawa.
I co to za patent z tymi nawiewami ?
_________________ Duster 1.6
Sandero 1.2
Ostatnio zmieniony przez SilverTM 2015-12-04, 22:46, w całości zmieniany 1 raz
Ten Duster Dakar jest zajebisty! Super byloby go kupic! Ciekawe czy jest z silnikiem 125 km TCE? I pewnie u nas nie wprowadza... :(
Aż przeczytałem jeszcze raz o tym DDD na linkowanej stronce i najistotniejszą różnicą w stosunku do seryjnego jest ta naklejka z Bin Ladenem na boku. Ktoś, kto to pisał, dotąd Dustery oglądał pewnie tylko na obrazkach, i to w słabej rozdzielczości.
PS. Naklejka z pogańcem na pewno będzie dostępna wkrótce, jeśli nie na Allegro, to na chińskiej AliBabie.
PS2. A nie zapomnieli do MediaNav wgrać map Sahary Bo jeśli jest tam biała plama, to porażka i śmiech na sali, towar niezgodny z umową i oszukaństwo
Ostatnio zmieniony przez eplus 2015-12-05, 08:04, w całości zmieniany 2 razy
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.0 ECo-G, był 1.6 SCe 115 4x4
Rocznik: 2024, był 2015
Wersja: [Inna].[nie dotyczy] Pomógł: 7 razy Dołączył: 22 Sie 2015 Posty: 316 Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2015-12-05, 08:39
Jak dla mnie wygląd zewnętrzny Dustera kompletnie nie współgra z tymi plastikami w stylu "czarni fortepianowej" - jakbym chciał mieć cały czas tłustą od paluchów konsolę środkową to bym sobie swoją masłem wysmarował .
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2015-12-06, 11:50
rafal_rx napisał/a:
Ale zdecydowanie mają ładniejsze "zegary". Zauważył ktoś?
Bez dwóch zdań - wizualnie w środku prezentuje się rewelacyjnie. A cóż to za silnik montują w tej wersji na rynek Brazylijski? Max. Nm przy 1500 obrotów
Nie nie było takiej wersji. Renaultowe wersje z Rosji i Ameryki południowej miały już ale nie u Nas
Może za nie długo wejdzie i w Daćkach i klimatronik i automat.
Byłem w Chorwacji akurat w te największe tego lata upały - czy to na autostradzie, czy w górach, czy na "off-roadzie": żadnych problemów (a stara, Jedyna Prawdziwa MCV-ka jest jeszcze "trochę" większa od dustera...).
Marka: Daćka i "łopel"
Model: Duster 4X4
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2011
Wersja: Laureate Pomógł: 6 razy Dołączył: 22 Lis 2010 Posty: 912 Skąd: z Powołania ;-P
Wysłany: 2015-12-10, 19:46
Karenzo napisał/a:
na co wam klima automatyczna jak układ ledwo wyrabia ?
Na nasze warunki jeszcze jakoś daje rade ale we Włoszech czy Grecji to jest tragedia
Sprawdź klimę skoro takie masz odczucie. Chyba, że lubisz siedzieć w zamrażarce. Nam w warunkach greckich czy tureckich bez problemu sprowadzała temperaturę do 23°C przy dachu (tam mamy czujnik)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum