Witam ponownie
Dzwoniłem dziś do salonu i się okazało że auto będzie do odbioru koniec stycznia, kolega walter_g miał racje co do terminu odbioru ale w zamian że termin nie został dotrzymany to Renault Polska daje mi opony zimowe gratis oraz dodatkowo zamówiłem tapicerkę skórzaną bo jeszcze mogłem domówić no i będę miał rocznik 2016 Polecam wszystkim salon z wektor z Bielska
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2015-12-17, 20:54
Tak to już jest, że opony zimowe w zimie wciskają za friko miałem auto na czas a zimówki dostałem, bo "boją się o moje zdrowie i nie wypuszczą z salonu na letnich", a był to koniec stycznia a jakoś tak śnieżnie się zrobiło.
Dzwoniłem dziś do salonu i się okazało że auto będzie do odbioru koniec stycznia, kolega walter_g miał racje co do terminu odbioru ale w zamian że termin nie został dotrzymany to Renault Polska daje mi opony zimowe gratis
Ja wolałby rekompensatę pieniężną a opony sam bym kupił (za drogo mają w ASO).
Negocjować trzeba twardo.
Co tego Salonu to ja mam trochę mieszane uczucia.
Marka: Dacia
Model: Duster II Techroad
Silnik: 1.6 4WD
Rocznik: 2019 Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 402 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2015-12-18, 22:37
GORDINI napisał/a:
Co tego Salonu to ja mam trochę mieszane uczucia.
Ja mam podobnie, byłem u nich żeby zamówić Urban Explorera, a oni powiedzieli mi, że już go nie produkują
Zadzwoniłem do innego salonu, a u nich jakoś produkowali , więc żeby zamówić swojego Dustera musiałem udać się do Rybnika.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2015-12-19, 18:29
gregorisan napisał/a:
zaoferował np. WinterContact TS 850
bardzo dobre opony z górnej półki - tylko jeśli zima będzie dalej w takim tempie się rozkręcać, nie wiem, czy zdążysz je przetestować
Ostatnio zmieniony przez Dar1962 2015-12-19, 18:31, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2015-12-19, 18:31
walter_g napisał/a:
byłem u nich żeby zamówić Urban Explorera, a oni powiedzieli mi, że już go nie produkują .Zadzwoniłem do innego, a u nich jakoś produkowali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum