Dziękuję za przyjęcie do szanownego grona. Samochodu jeszcze nie odebrałem ale mam taką nadzieję ze się wyprodukuje do końca lutego. Będzie to biały Dusterek Urban Explorer.
Przy okazji do siego roku.
Ostatnio zmieniony przez Allekko 2015-12-31, 20:19, w całości zmieniany 1 raz
żartujesz chyba obrażając innych,
... najtańsze i wygląda wtedy jak "ERka" lub małe auto dostawcze,
plus widzę taki, że łatwo dobrać kolor do lakierowania
Ostatnio zmieniony przez corrado 2016-01-01, 10:24, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
kolegę corrado męczy chyba jeszcze sylwestrowy kac... jeden woli blondynki, drugi rude a trzeci panie po 40 jemu się ma podobać a nie innym.
To nie było do autora postu tylko do @majkel. To on jakieś herezje pisze i uzurpuje sobie prawo do wygłaszania prawd uniwersalnych o kolorze Dustera :)
Ostatnio zmieniony przez corrado 2016-01-01, 12:54, w całości zmieniany 1 raz
Mi tam się nadal biały Duster najbardziej podoba. Aktualnie jest moda na samochody w białym kolorze. Wystarczy sprawdzić w jakim kolorze jeżdżą nowe. Mam okazję oglądać nowe VW opuszczające Salon. Sporo jest białych i nie są to golasy a przeważnie R-line.
Ostatnio zmieniony przez Allekko 2016-01-01, 20:11, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum