Dawno mnie nie było na Forum (oj dawno... ), ale wracam- z zamiarem wymiany mojego Dustera na nowy model - Urban Explorer 1,6 Sce.
Jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji, ale kusi mnie bardzo... Mam już ofertę od dealera (wygląda całkiem, całkiem), zaproponowali też rozsądną cenę za mojego Dustera w rozliczeniu (jeszcze rok rozszerzonej gwarancji, nie powalający przebieg).
A Urban Explorer bardzo mi się podoba, ma w zasadzie wszystko, co bym chciała (poza podgrzewanymi siedzeniami).
Tak że - namawiajcie ...
_________________ Były: kaszlak,fiesta, Corolla, mercedes 190, laguna kombi, cherokee, musso (ble), był scenic RX4 , jest ford escape (4x4), i JEST: DUSTER (4x4)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
No i stało się! Dzisiaj (a nie, to już wczoraj ) zamówilam Urban Explorera... W poniedziałek mam otrzymać potwierdzenie daty odbioru (koniec marca, początek kwietnia, jak prawi dealer), no i kwitek na wpłacenie zaliczki...
Kolega mi powiedział, że auta zamawiane w sobotę to "szczęśliwe" auta- oby się sprawdziło!
_________________ Były: kaszlak,fiesta, Corolla, mercedes 190, laguna kombi, cherokee, musso (ble), był scenic RX4 , jest ford escape (4x4), i JEST: DUSTER (4x4)
Ciekawi mnie termin odbioru, bo u mnie początek maja, a zamówiłem 13 stycznia. Kolega ken-wawa zamówił tak jak ja, a wczoraj napisał, że odbiór ma być opóźniony o 2 i pół miesiąca. Obaj zamówiliśmy Dustery Urban Explorer.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum