Hmm, natomiast ja zamówiłem 16 stycznia i termin mam na 15 marca
Może wersja ma znaczenie względem terminu odbioru?
U mnie będzie urban explorer, 1.6 Sce, 4x2 :) - na miasto nie potrzebuję 4x4, za to wygodnie się wsiada, super widoczność do przodu i żaden krawężnik nie straszny
Ostatnio zmieniony przez gielzyk 2016-01-25, 21:17, w całości zmieniany 1 raz
U mnie również urban explorer sce 4x2 z pakietem easy. Diler powiedział przy zamówieniu, że za dużo zamówień urban explorera i nie wyrabiają się z produkcją.
Ostatnio zmieniony przez Piitubski 2016-01-25, 22:19, w całości zmieniany 1 raz
Początkowo nie mogłem się przyzwyczaić, że siedzi się tak wysooko, ale teraz przywkłem.
Miałam tak samo. Na pierwszej jeździe próbnej czułam się jak w autobusie. Albo w Multipli kolegi.
Na drugiej jeździe próbnej obniżyłam sobie fotel na najniższe ustawienie i już mi się lepiej jeździło.
Mój poprzedni samochód był dosyć niski (pasażerowie mieli wrażenie że szorują tyłkiem po asfalcie), więc różnica po przesiadce na Dustera była spora.
Marka: Dacia, Skoda
Model: Duster Ph II 4x4, Superb II
Silnik: 1,6, LPG, 2,0 TDI
Rocznik: 2015, 2012
Wersja: Laureate
Wysłany: 2016-01-26, 18:14
Witaj
kicia napisał/a:
Na drugiej jeździe próbnej obniżyłam sobie fotel na najniższe ustawienie i już mi się lepiej jeździło.
Ja przeciwnie - ustawiłem najwyżej jak można i stwierdziłem że wcale nie jest tak wysoko jak myślałem. Ale to pewnie dlatego że przez pewien czas jeździłem VW T4.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum