Ja zamówiłem 15 stycznia (Logan MCV 0,9 Tce + LPG). Wyprodukowany był 8-9 marca i w Polsce już 15 marca.
Niestety utknął na placu centralnym w Dąbrowie Górniczej https://www.google.pl/map...4622,516m/data=!3m1!1e3 .
W sobotę dostałem informacje od Dealera, że będzie u Niego dopiero w ten piątek 25 marca. Niestety transport z Dąbrowy do Dealera szwankuje i to w moim wypadku prawdopodobnie będzie trwało aż 10 dni ! A wszyscy wiemy ,jak mocno "przebiera się nogami" , gdy już wiadomo , że jest ale.... nadal go nie ma.
Ostatnio zmieniony przez olek1972 2016-03-22, 18:06, w całości zmieniany 2 razy
Ja zamówiłem 15 stycznia (Logan MCV 0,9 Tce + LPG). Wyprodukowany był 8-9 marca i w Polsce już 15 marca.
Niestety utknął na placu centralnym w Dąbrowie Górniczej https://www.google.pl/map...4622,516m/data=!3m1!1e3 .
W sobotę dostałem informacje od Dealera, że będzie u Niego dopiero w ten piątek 25 marca. Niestety transport z Dąbrowy do Dealera szwankuje i to w moim wypadku prawdopodobnie będzie trwało aż 10 dni ! A wszyscy wiemy ,jak mocno "przebiera się nogami" , gdy już wiadomo , że jest ale.... nadal go nie ma.
Lepiej późno niż wcale.... ciesz się, że auto jest już w Polsce.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 85 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-03-24, 09:51
Lodgy raczej nie jest tak chętnie kupowane (przynajmniej w Polsce) jak Duster w związku z tym krócej się czeka na "slot produkcyjny". Transport na trasie Tanger - Koper to kilka dni rejsu tyle że odbywa się on raz na jakiś czas .... ja swój zamawiałem w połowie września a w Polsce był w połowie listopada.
Model: Lodgy
Silnik: 1.6 MPI
Rocznik: 2012
Wersja: Laureate 7 os. Pomógł: 85 razy Dołączył: 12 Maj 2010 Posty: 3746 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-03-24, 12:22
Jeśli nie dostałeś 5 lat gwarancji to spróbuj skorzystać z czyjegoś vouchera Ambasadora przy odbiorze , kolega z forum dostał ode mnie dziś rano i przy wydaniu samochodu przyjęli ;)
Jeśli nie dostałeś 5 lat gwarancji to spróbuj skorzystać z czyjegoś vouchera Ambasadora przy odbiorze , kolega z forum dostał ode mnie dziś rano i przy wydaniu samochodu przyjęli ;)
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2016 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Mar 2016 Posty: 140 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-03-24, 18:13
Tak więc stało się.
Duster 4x4 zamówiony - termin odbioru do 30.06.2016r. Szkoda tylko, że opcja tempomatu wyklucza kamerę cofania. To taka drobna lipa.
A moje maleństwo już na mnie czeka z dokumentami tyle że dam radę odebrać dopiero po świętach
No ale dobra czekałem od 27 stycznia to wytrzymam jeszcze te parę dni
Zamówienie 26-01-2016
Plany odbioru na 12/13 tydzień
Dostawa do salonu 16-03-2016
Odbiór 23-03-2016
Salon Dzięciołowski Jelenia Góra.
W Nysie i Wrocławiu odbiór na 15/16 tydzień podawali.
Czy załapałeś jeszcze na stary silnik 1,6 MPI???
Takie silniki już nie produkują, więc pozostaje tylko 1,6 Sce.
Warto jedna poprawić swoje dane w awatarze.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum