:) Przyjechałem Dacią zabrać inne auto impreza już się kończy, firmy już się pakowały zwolniło się miejsce obok po Kreatorze mocy to zaparkowałem tam Sandero :D ( w sumie też oklejane przez tą firmę więc nie było problemu ) I jak pani z "telewizji" zauważyła były wszystkie marki, hondy, bmw, mercedesy, każdy model ale jest tylko jedna Dacia :D ( rodzynek imprezy ;) )
_________________ Duster 1.6
Sandero 1.2
Ostatnio zmieniony przez SilverTM 2016-04-11, 08:40, w całości zmieniany 1 raz
Takie balansowanie na krawędzi prawa. Ja tak auta bym sobie nie okleił proszenie się o problemy. Pewnie gdyby to były same naklejki + jakaś inny tekst typu Polska... Ale bomby to montować na zlocie i demontować na zlocie.
Sam mam w głowie pomysł oklejenia motoru odblaskowymi foliami ( ale przyświeca temu jeden cel mianowicie bycie widocznym ) i pewnie taka argumentacja na motocyklu raczej by coś zdziałała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum