Dzisiaj w końcu udało się zrobić kilka fotek. Jestem aktualnie w delegacji okolice Poznania i w ramach przerwy w drodze zjechałem w niewielki teren. Oto rezultaty. Niestety zdjęcia z telefonu ale coś widać.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2016-04-26, 16:35
uważam,że najpiękniejszy kolor to kultowy i już nie oferowany szary bazalt - ale gdybym miał teraz ponownie konfigurować nowego DD, biały byłby na pierwszym miejscu z uwagi własnie na:
Allekko napisał/a:
Biały Urban jest najładniejszy. Pięknie kontrastuje biel nadwozia z czarnymi dodatkami i felgami.
dla mnie brązowy cajou albo coś takiego się pisało i czarny ( brazowego nie ma już go w produkcji )
a szary to nijaki kolor ani to czarny ani zielony ani zolty ani bialy,
nawet w skladowych RGB komputera ma wszystkie skladowe czerwien, zielony, niebieski równe ( w informatyce RGB ) czyli 111111 to szary ..., 777777 to tez szary ale jasniejszy itd...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum