no to szkoda..ja byłem dosłownie 12.07, bo moje dzieciaki kończyły seans w kinie w Plazie o 12.00 :(
no to do następnego razu!
Przede wszystkim szkoda, że zabrakło Cie na zdjęciu klubowym. Będą tylko 3 autka.
Dostałem trochę gadżetów dla Klubu. Obecni wybrali sobie co nieco, a resztę zabiorę na zlot. Głównie to są baloniki Dacii, wodne tatuaże i zawieszki z filmu Gdzie jest Dory, zatem coś dla dzieci. Reszta w bardzo małych ilościach.
W drodze powrotnej zahaczyłem o Anndorę. Obiecali powiesić 3 plakaty zlotowe u siebie, więc im tyle zostawiłem. Fajne mieli atrakcje dla dzieci. Od łowienia rybek na magnes, po eksperymenty z suchym lodem i zamykanie dziecka w bańce mydlanej.
Nie, ale jak już weszliśmy na ten temat ... do Anndory mam znacznie bliżej, a ostatnio gadżety też mają ciekawsze niż Łyko. Na otwarciu po przenoszeniu salonu dostałem nawet Powerbank. No ale za to u Łyki można coś wrzucić na ruszt (właściwie to dosłownie), a w Anndorze nie. Tylko ciasteczka i cukierki widziałem.
Miałem pojechać do Nazaruka ale dostałem telefon który zmienił moje zamiary i wpadłem na chwilę do Carrary, Pusto, trochę balonów i wystawka modeli Dacii. Ale co tu się dziwić jeszcze nie mają swoich klientów.
_________________ Jestem handlowcem w salonie Carrara w Lublinie. Szukasz oferty na Nową Dacie? Pisz PW lub na e-mail
Ja z kolei byłem w salonie gdzie kupiłem Daćkę czyli w Konstancinie. Na ten sam dzień umówiłem przegląd Daćki. Nie byłem jakoś szczególnie zainteresowany samą gamą Dacii Open ale przejechałem się świeżutkim Talismanem w kombiaku (1.6 twin turbo w automacie a mógłby się lepiej zbierać ;) ). Dla klientów był grill, dla dzieciaków duża zjeżdżalnia dmuchana oraz kucyki.. W sumie bardzo fajny event. Jakieś tatuaże i emblematy w zw. z premierą filmu "Gdzie jest Dory?" też dostaliśmy.
Zerknąłem na stronę Łyki, żeby sprawdzić czy jakieś zdjęcia są (w końcu chcieli żebyśmy na FB wrzucili) a tam dostępna tylko zakładka Renault a w wydarzeniach ostatni wpis z dni Zabierzowa 15-16 czerwca ... 2013 :/
Witam! Piknik i po pikniku. Nie rozpisuję się ale odsłyłam do linku,tam jest szczegółowo opisane jak przebiegał piknik i jest kilka fotek. Jedyne co to mają trochę mało miejsca na placu.
http://www.calisia.pl/art...autocentrum-lis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum