Marka: Renault
Model: Thalia
Silnik: 1,5 dCi
Rocznik: 2005 Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Sty 2013 Posty: 326 Skąd: Katowice
Wysłany: 2016-04-25, 21:11
Oglądałem ten odcinek. Podobało mi się jak kupujący podsumowując prezentowane samochody powiedział, że "BMW X3 jeździ się podobnie jak Dacią Duster" (wprowadzając w zdziwienie prowadzącego program).
Marka: Kia
Model: Sportage
Silnik: 1.7 crdi 115 KM
Rocznik: 2014 Pomógł: 8 razy Dołączył: 27 Paź 2013 Posty: 3019 Skąd: Poznań
Wysłany: 2016-04-26, 17:25
BogdanK napisał/a:
Oglądałem ten odcinek. Podobało mi się jak kupujący podsumowując prezentowane samochody powiedział, że "BMW X3 jeździ się podobnie jak Dacią Duster" (wprowadzając w zdziwienie prowadzącego program).
Gość w ogóle był jakiś niedzisiejszy, wnioski o najtwardszym zawieszeniu w Dusterze to wziął prosto z Księżyca.
Dlatego mu później takie bzdury logiczne wychodziły.
Nie jeździłem akurat żadnym z tych pozostałych aut, ale jestem dziwnie spokojny, że Duster ma akurat najbardziej miękkie zawieszenie z całej czwórki konkurentów.
Ale gość nie dał się przekonać, nie załapał nawet gdy Kornacki mu sugerował że najlepiej wybiera dziury na polnej drodze....
Ostatnio zmieniony przez Cav 2016-04-26, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum