Wysłany: 2016-06-23, 13:45 Zasilanie podsufitowego kombajnu DVD
Jak wspomniałem mam czworo dzieci i zastanawiam się nad zakupem DVD pod sufit bo jak się domyślacie jazda nie jest przyjemna jak są wrzaski w aucie i tu moje pytanie czy jak kupie dvd z monitorem do montowania pod sufit czy mogę je podłączyć pod oświetlenie kabiny( lampka podsufitowa) to DVD zużywa 15 watt, rozwiązanoie perfekcyjne i mało czasu pochłonie, czy raczej trzeba będzie rozebrać słupek z tapicerki i ciągnąć kabel od skrzynki bezpieczników proszę o odpowiedź pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez laisar 2016-06-23, 20:39, w całości zmieniany 3 razy
Witaj!
W obecnych czasach DVD ?
Nie prościej, taniej, łatwiej, szybciej powiesić dzieciom do rozrywki... Tablet ? Karta SD pomieści setki godzin filmów, bajek itp...
Zależy ile taki kombajn ma kosztować... Bo jeśli okaże się że taniej kupić 4 tablety... :P
Ostatnio zmieniony przez laisar 2016-06-23, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Witaj!
W obecnych czasach DVD ?
Nie prościej, taniej, łatwiej, szybciej powiesić dzieciom do rozrywki... Tablet ? Karta SD pomieści setki godzin filmów, bajek itp...
to taki kombajn 17 cali z wejściami usb, sd hdmi odczytuje wszystkie w sumie formaty no i można podłączyć konsolę
Ten odtwarzacz będzie mnie kosztować ok 600 zł.dlatego myśle by zamontować go samemu i ponawiam pytanie czy kable wytrzymają czy robić od początku
Ostatnio zmieniony przez laisar 2016-06-23, 20:39, w całości zmieniany 1 raz
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Wysłany: 2016-06-23, 14:08
witam,pozdrawiam - o tablet będzie wojna, zakup i montaż podsufitowego dvd to niezły pomysł
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum