Zawsze jest jakiś, który będzie nażekał. Ale samemu dupy nieruszy i niepomoże jak ma pomysł tylko nażeka.
Kto narzeka (to chyba tak się pisze, a nie przez "ż")
FAIL
Fajny jesteś.
Jak cytujesz, to cytuj, ale nie zmieniaj posta pisarza, mój post 12:47 Twój 12:55 i jeszcze mi coś zarzucasz w pisowni. Bez komentarza.
Lajkonik napisał/a:
A Ty, jak rozumiem jesteś głęboko zaangażowany w organizację zlotu.
W tej materii nie jestem, ale doskonale wiem, jak się coś organizuje na tym forum, tracąc czas i własną kasę słyszysz więcej problemów niż chęci pomocy.
Sorry, Taki klimat.
Zagadka dla spostrzegawczych, ile razy i gdzie jeszcze Lajkonik zmienił mój post?
Ostatnio zmieniony przez monopios 2016-06-20, 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Zupełna inna sprawa dotyczące zlotu.
Jak widać, ze będzie dużo nowych kolegów i koleżanek, więc proponuję, aby każdy uczestnik we własnym zakresie wykonał swoją wizytówkę z imieniem i forumowym nickiem przypinaną do bluzeczki agrafką lub zawieszoną na szyję. Nikt po krótkim spotkaniu nie zapamięta imienia, głupio byłoby prosić o powtórzenie imion.
Ja to zrobię dla siebie i dla syna.
Jeśli to już było poruszane na tym forum to odpuszczam.
Aha, jeszcze jedno, czy będą jeszcze flagi klubowe na szyby?
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Zagadka dla spostrzegawczych, ile razy i gdzie jeszcze Lajkonik zmienił mój post?
Zagadka rozwiązana: Lajkonik nigdy nie był Moderatorem na forum, więc nie może zmieniać cudzych postów.
route2000 napisał/a:
Jak widać, ze będzie dużo nowych kolegów i koleżanek, więc proponuję, aby każdy uczestnik we własnym zakresie wykonał swoją wizytówkę z imieniem i forumowym nickiem przypinaną do bluzeczki agrafką lub zawieszoną na szyję.
Dobry pomysł. Może ktoś wrzuci na forum wzór takiej wizytówki (czy plakietki), aby był jeden dla wszystkich? Zawsze to lepiej wygląda, niż radosna twórczość każdego z osobna.
Propozycja jest taka, żeby imię było napisane tak jak się woła do kogoś np. nie Jerzy tylko Jurek (prosto i na luzie, wszak jesteśmy cała rodziną ), a pod spodem forumowy nick. Ważna jest wielkość czcionki i ma być czytelna, żeby nikt nie musiał używać okularów czy lupy do odczytania (najlepiej prosta, nie pochyła ani typu niemieckiej gotyckiej), żeby można było je odczytać w odległości około 1 m od siebie oraz kolor: białe lub jasne tło i czarne litery. Może być np. niebieskie, a nawet błękitne tło (nawiązanie do klubowego koloru) i czarne litery.
Można dać obok zdjęcie z awataru (jeśli ktoś je używa), ale nie koniecznie albo okrągły klubowy znaczek jak kto nie ma swego awatarka....
To jest taka moja sugestia, chyba że ktoś ma lepszy pomysł.
Mogę zrobić dla wszystkich jednolite wizytówki. Zrobię to, wydrukuję, poobcinam na wymiar i wyślę do organizatora, tylko podać na PW dokładne dane wszystkich uczestników (dzieci też, ale nie muszą mieć przypięte, by nie przeszkadzało w zabawie).
Czekam na propozycję, jestem otwarty na współpracę.
Jeśli pomysł wypali to dardusy piszą się na dwie sztuki
JOLA I DAREK
Zamiast je wysyłać to może przywieś i na miejscu się je porozdaje, potem sprawę oczywiście oprzemy o ....
A ja proponuję puste i na miejscu wpisywać ładnie/czytelnie pisakiem czarnym.
Poszukiwany, poszukiwana osoba do pobrania z Renault Polska w Warszawie, Dacii Sandero na zlot w dniach 25 - 29.08.2016.
Mam rezerwowego ale wolałbym mieć już lewego. Tak mi się rymuje i nawet nie czuję.
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2016-06-22, 05:12, w całości zmieniany 1 raz
W sklepie papierniczym taka niżej przedstawiona plakietka kosztuje raptem 70 GR (słownie: siedemdziesiąt groszy! )
Mogę je kupić odpowiednią ilość (41 dorosłych osób i 22 dzieci albo tylko dla dorosłych bez dzieci).
Plakietka przód.JPG
Plik ściągnięto 29 raz(y) 150,05 KB
Plakietka tył.JPG
Plik ściągnięto 29 raz(y) 171,09 KB
Jeśli pomysł wypali to dardusy piszą się na dwie sztuki
JOLA I DAREK
Zamiast je wysyłać to może przywieś i na miejscu się je porozdaje, potem sprawę oczywiście oprzemy o ....
Będę dopiero w połowie zlotu tj. od soboty od obiadu, więc jest trochę za późno, wolałbym wysłać do kol. Marka.
A ja proponuję puste i na miejscu wpisywać ładnie/czytelnie pisakiem czarnym.
Poszukiwany, poszukiwana osoba do pobrania z Renault Polska w Warszawie, Dacii Sandero na zlot w dniach 25 - 29.08.2016.
Mam rezerwowego ale wolałbym mieć już lewego. Tak mi się rymuje i nawet nie czuję.
Jedziemy z kompletem dwóch praw jazdy chętnie byśmy ogarnęli temat, tyle że dojeżdżamy w piątek 26-08-2016. Jeżeli nie znajdzie się nikt inny, kto by już we czwartek dojechał na zlot i mógł pomóc, to możesz nas brać pod uwagę jako rezerwowych . Bez rymu wyszło
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Ostatnio zmieniony przez Domel2250 2016-06-22, 10:27, w całości zmieniany 1 raz
Louis79, można, a czemu nie? Ot i tak z ciekawości sprawdzi ile na sobie ma % we krwi po spożyciu pewnej ilości alkoholu po upływie jakiegoś czasu.
Owszem, może masz rację, ale nie każdy ma dobrą pamięć do danych osób.... Tak dla wyższej kultury warto mieć identyfikator.
To ja spróbuję zorganizować ile się da smyczy do tych plakietek. Tak na wszelki wypadek.
Ok, to cena jest dużo wyższa, bo kosztuje prawie 3 zł za szt zamiast 0,70 zł.
Po drugie na smyczy plakietka będzie się "obracała" to trzeba zrobić napisy na obie strony.
Już wstępnie przygotowałem sobie plakietkę....
Gotowa plakietka.JPG
Plik ściągnięto 22 raz(y) 126,75 KB
Ostatnio zmieniony przez route2000 2016-06-23, 10:17, w całości zmieniany 1 raz
Marka: Dacia
Model: Duster
Silnik: 1.5 dCi
Rocznik: 2016 Pomógł: 1 raz Dołączył: 20 Mar 2016 Posty: 140 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2016-06-24, 16:39
Dajcie spokój z ankietą, kto będzie chciał to założy i już, chyba powinno nam zależeć aby dobrze i swobodnie się czuć. Nic na siłę. Ja tam jestem za plakietkami - tak żyje się łatwiej i nie trzeba się kamuflować i ściemniać, że dobrze pamiętamy naszych nowych znajomych. Jak ktoś ma z tym problem to trudno niech nie zakłada.
Nie mam problemu z tym jeśli tak chcecie niech będzie - po prostu dziwaczne mi się to wydaje - zawsze byłem zwolennikiem nocnych integracji i pytań po raz piąty "przepraszam kolego jak Ty właściwie masz na imię" itp
_________________ Na codzień: Dacia Duster 1.6
Na weekend: Nissan Patrol Y60
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum