Stereotyp samochodu dla starszego pana zdaje się też potwierdzać Jaguar i Dacia. Brytyjska marka zajęła pierwsze miejsce w zestawieniu, a jej klienci mają zazwyczaj prawie 49 lat. Z wiekiem na poziomie nieco ponad 48 lat drugą pozycję zajęła Dacia.
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: dci 1.5, 90 KM
Rocznik: 2016
Wersja: Stepway Pomógł: 3 razy Dołączył: 19 Wrz 2007 Posty: 283 Skąd: W-Wa, teraz CH
Wysłany: 2016-07-08, 10:29
bo do Dacii to trza najpierw dorosnac mentalnie... a jak wiadomo madrosci nabywa sie z wiekiem... sklerozy zreszta tez...
o czym to ja chcialem napisac?
aaaa... no wlasnie... w przyszlym roku stuknie mi 60-tka...
Szczerze, widzicie swoich "staruszków" w autach tzw. nowoczesnych z tymi wszystkimi bajerami i wodotryskami...? Ja nie bardzo i tu jest miejsce dla Dacii ze swoim"oldschoolo'wym/przestarzałym" wnętrzem. Po prostu osoby starsze, wychowane u nas na 126,125 p i polonezach, syrenkach itd, a w Niemczech na golfach I i II generacji nie zagubią się w takiej Daci.....
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum