Witajcie! Już kilka postów napisałem, bo szybko info potrzebowałem, a teraz na spokojnie chcę się przywitać. Gdańsk pozdrawia :) Do końca lipca czekam na swojego Dustera :)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Gdynia wita!
Zadowolenia z fury! I jak najmniej kontaktów z serwisem Zdunkowym.
Aż tak źle? Odbieram w Gdyni auto, ale w razie czego będę odwiedzał Zdunka w Gdańsku. Chyba mają wyłączność na Dacie w Trójmieście co?
Ja mam bliżej do Gdyni, gdański oddział odwiedziłem dwa razy (w tym raz lakiernię) więc się nie wypowiem. W sumie to na serwisie skupiło się moje wkurzenie na fabryczne LPG i niemoc na jej defekty. Ale nikogo nie pobiłem ani nie zwyzywałem.
Witamy nowego Drakula w 3city
Jak na serwis to do Słupska. Daleko - ale i tak warto
Zdunka omijać jak najdalej choć przypuszczam, że właśnie tam odbierasz
borys3k,
zaznacz, ale to wyraźnie zaznacz, że jak Ci przykręcą ramkę do tablicy rejestracyjnej na cztery wkręty to łby poucinasz. W klapie jest miejsce na dwa a modele w serwisie wywierciły mi brakujące dwa otwory w klapie nie zabezpieczając oczywiście niczym. Ciekaw jestem czy w swoich brykach też tak robią. Dopiero jak zwróciłem na to uwagę to zabezpieczyli. Silikonem...
A najlepiej to zażycz sobie, żeby żadnych ramek nie było i przykręć tablice na wkręty- trudniej podpieprzyć i przy zamykaniu klapy nie telepie się ta ramka jakby miała się za chwilę rozpaść. Teraz sobie te dodatkowe otwory ponownie zabezpieczyłem i rudej tam nie ma. A jak Zdunek będzie chciał abyś reklamował jego salon to niech może zapłaci lub da jakiś upust na usługi/ części (w końcu na ramkach jego nazwa jest).
borys3k,
jak Zdunek będzie chciał abyś reklamował jego salon to niech może zapłaci lub da jakiś upust na usługi/ części (w końcu na ramkach jego nazwa jest).
Na parterze UM Gdynia w kiosku można kupić takie z "patriotyzmem lokalnym" zamiast reklamy kiepskiej firmy
O naklejce "Gdynia moje miasto" nie wspominając
Visena,
mi bardziej chodziło o sam fakt nawiercenia otworów w klapie w ASO i tylko to, że musiałem po coś tam podjechać i poszedłem zobaczyć samochód jeszcze bez tablic spowodowało, że zauważyłem dwa dodatkowe wkręty w miejscach gdzie ich nie powinno być...
A z ramek to się już dawno wyleczyłem tylko brakowało mi weny aby je wywalić ale w końcu zaczepy potrzaskały i bałem się, że zgubię tablice więc zaszalałem i poleciały w śmietnik.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum