Napisz też jak ze słyszalnością relingów. Zastanawiam się czy by nie kupić, tylko jak już kupię to założę i nie będę zdejmował. A z uwagi na to że większość tras robię po ekspresówkach i autostradach to zastanawiam się na ile będzie to uciążliwe.
Marka: Dacia
Model: Dokker
Silnik: 1.6 MPI 84 KM
Rocznik: 2014
Wersja: Ambiance Plus Pomógł: 55 razy Dołączył: 22 Lut 2015 Posty: 1601 Skąd: Lędziny
Wysłany: 2016-08-22, 16:40
Co prawda nie mam Dustera ale mam bazę Aguri Prestige Black i napiszę tak - do 70-80 km/h jest normalnie ale potem gwizdy, świsty i inne takie efekty dźwiękowe. Poza tym jest super.
Ja też założyłem na stałe mimo braku box'a póki co. Niestety na razie tylko jazda po mieście więc przy 60-70km/h nic nie słyszałem, na więcej nie było miejsca się rozpędzić ;). Będę dawał znać.
Co prawda nie mam Dustera ale mam bazę Aguri Prestige Black i napiszę tak - do 70-80 km/h jest normalnie ale potem gwizdy, świsty i inne takie efekty dźwiękowe. Poza tym jest super.
Ja mam belki firmy Inter Pack Quiet 110 dedykowane do Lodgy i nie słychać hałasu, bo poprzeczki mają kształt przypominający skrzydło samolotu tzn. z przodu jest szeroki a z tyłu jest zwężony.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum