Dzieńdoberek wszystkim spod znaku otwieracza.
Dużo się dowiedziałem na forum, czas się ujawnić
Od dwóch tygodni mamy w rodzinie Dustera - Niemka płakała jak sprzedawała handlarzowi, do granicy nie goniła, olej nawet 2 razy zmieniła na 115 tys. km
No i na koniec ja przygarnąłem - w piątek idzie do gazownika.
Na razie wszystko działa, oprócz klaksonu (jeszcze się nie dobrałem do legendarnego kabelka) i el. regulacji lusterek - tutaj nie znalazłem podpowiedzi na forum.
Pierwsze wrażenia - fajnie się prowadzi, silnik zamula nieco, klima chodzi jakby na 1/4 mocy, ale u znajomej w nowej jest tak samo, więc chyba ten typ tak ma. Wygląda jak milion dolarów (przynajmniej z zewnątrz). I najważniejsze, kierowniczka zadowolona, bo to dla niej autko. Dużo miejsca w środku, bagażnik wieeelki. Trochę głośno. Ogólnie OK, oby tylko nie się nie psuła, na razie dostała pakiet startowy (filtry, olej, świece, rozrząd) i ma dawać radę.
Pzdr
Maciek
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum