Marka: Dacia
Model: Był Logan MCV II PH II / jest Jogger
Silnik: Było 0.9 TCe LPG / jest 1.0 TCe LPG
Rocznik: 07.12.2016 / 2022
Wersja: Extreme 5-os.
Wysłany: 2016-10-23, 10:16 Dżiyń Dybry
Witam serdecznie przyszłych kolegów :)
W nie długim czasie stanę się posiadaczem Logana MCV II PH II 0.9 Tce+LPG
Od 6 lat jeżdżę Scenicem I z 1999r i pora już zmienić na coś nowszego. Wybór padł na nowe auto, bo na dzien dzisiejszy w tych pieniądzach kupić używane "bezwypadkowe" z "małym przebiegiem" graniczy z cudem. Pewnie będzie mi brakowało komfortu jaki dawał Scenic ale już więcej wkładam w niego niż jest wart :(
W pracy jeżdżę Dokkerem 1.6 LPG i to mnie przekonało aby poszukać czegoś w gamie Daci.
Jakość wykonania jest daleka od ideału ale co nowe to nowe i wiem, że przez kolejne kilka lat za dużo do niego nie wsadzę :)
Zamówiony model to: Logan MCV wer. Laureate po lifcie
z wyposażenia dodatkowego domówione:
Hak + chlapacze
Kolor metallik
czujniki parkowania
kierownica i gałka ze skóry
tempomat
podłokietnik
tylne szyby elektryczne
alufelgi
alarm
miedia nav absolutnie nie potrzebne( google maps jest aktualizowane na bierząco) i kamera cofania równierz nie potrzebna (soczewka fresnela połączona z czujnikami parkowania wystarczy)
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum