Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, po jaką cholerę forum wylogowuje użytkowników po ledwie kilku minutach od ostatniego kliknięcia?
Zanim człowiek napisze posta na 10 linijek i jeszcze raz sprawdzi czy nie walnął gdzieś ortografa, to już jest wylogowany.
Masakra.
Na pewno - właśnie sprawdziłem i po 20 minutach bezczynności w tym temacie nadal jestem zalogowany. Co innego na telefonie - tam mnie co rusz wylogowuje
Ja mam to na stałe, tylko trzeba zaznaczyć ptaszkiem przy tekście: " Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie: " i nic mi nie wylogowuje samoczynnie.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Marka: g..o wort
Model: Tourneo Grand Connect
Silnik: 1.5
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Cze 2014 Posty: 1073 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2016-12-14, 09:32
Silnik jest średniowieczny ;). Zobaczcie sobie datę na samym dole strony. To na bank było pisane na internet explorera ;)
Ale możecie spróbować wyczyścić ciastko (Tam są przechowywane informacje o sesji i logowaniu) i kesz dla www.daciaklub.pl.
W chrome: gdy macie otwarte forum dacia, prawy myszy gdziekolwiek => zbadaj => zakładka Application => Clear Storage => zaznaczyć wszystkie checkboxy i kliknąć Clear Site Data.
W firefoxie jest jakoś podobnie, ale nie używam to dokładnie nie powiem.
Ostatnio zmieniony przez Lza 2016-12-14, 09:45, w całości zmieniany 4 razy
No rozumiem, że można kogoś wylogować po dłuższej bezczynności, ale żeby w trakcie pisania posta- to już jakieś jaja chyba. Właśnie się z tym spotkałem przed paroma minutami.
No rozumiem, że można kogoś wylogować po dłuższej bezczynności, ale żeby w trakcie pisania posta- to już jakieś jaja chyba. Właśnie się z tym spotkałem przed paroma minutami.
Jak długo piszę posta i może okazać się, że wyloguje, to daję nawigację wróć wstecz i mam całą zawartość posta z powrotem w oknie edycji (zapamiętaną). Mogę się w innym oknie zalogować i wysłać post, albo ctrlA ctrlC i mam w schowku całą treść. Ale nie odczuwam często problemu z wylogowaniem, na Chrome, XP albo Win10. Może wcale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum