Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 58 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2955 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2016-12-31, 02:12
Tylko pytanie: Czy to dziala jako sterownik wycieraczek, czy tylko przelancza wycieraczki mniedzy oryginalnymi funkcjami; przerywane ,powolne, szybkie.
Jakies wrazenia i czy wart jest tej ceny taki gadzet ?
"
Ze swojej strony dodamy tylko, że miałem czujnik deszczu w Fiacie Stilo i strasznie wnerwiało mnie to ustrojstwo. Działał jak chciał- na szczęście można to było wyłączyć.
_________________ Po pięciu latach z sympatyka stałem się użytkownikiem....
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 58 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2955 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2016-12-31, 13:14
Zastanawiam sie czy rozwiaze to problem z interwalem wycieraczek w lodgy. Np. Podlanczajac tylko cykl przerywany. Nawet bylo by lepsze niz podmiana manetki z clio 4 no i automat w cyklu interwalowyn. Tylko nie wiem czy, urzadzenie podaje sygnal impulsowy do waczenia, czy tylko zwiera styki i interwal leci z uch.
Ostatnio zmieniony przez shrek 2016-12-31, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Marka: g..o wort
Model: Tourneo Grand Connect
Silnik: 1.5
Rocznik: 2016 Pomógł: 4 razy Dołączył: 15 Cze 2014 Posty: 1073 Skąd: okolice Krakowa
Wysłany: 2016-12-31, 15:31
grzech napisał/a:
W opisie jest punkt, że reaguje na śnieg, zastanawiam się czy nie włączy przymarzniętych i przysypanych śniegiem wycieraczek.
włączy ;) Dalego powinien być podpięty pod dźwignię wycieraczek i działać tylko wtedy gdy dźwignia jest w pozycji do pracy automatycznej. pozostałe tryby (manualne) powinny być bez zmian. Dacia pewnie nie ma takiej pozycji w manetce wycieraczek, więc powinna iść też za tym zmiana dźwigni na taką, która ma dodatkową pozycję do pracy automatycznej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum