1. Termin zgłaszania chętnych do 31.05.2017r.
2. Do 30.06.2017r. zbieramy pieniążki (całość). Dopuszczam przedłużenie terminu po indywidualnym kontakcie.
3. Rezygnacja w terminie 30.06.2017 do 04.08.2017 będzie skutkowała zwrotem pieniążków tylko za noclegi. Po tym terminie przepada w całości (pieniądze zostają wpłacone).
4. Zgłoszenie, a brak wpłaty w terminie skutkuje skreśleniem z listy. Oczywiście wyślę przypomnienie z terminem do wpłaty (najlepiej podać nr telefonu na PW to wyślę SMS-a).
5. Jeżeli ktoś decyduje się na proponowane wyżywienie to i na opłaty z tym związane. Rozliczam się za osoby i nie mam zamiaru za kogoś ponosić kosztów. Można zrezygnować z wyżywienia ale wtedy wszystko we własnym zakresie, żeby potem mnie kucharki nie informowały, że było więcej osób niż w wykazie.
UWAGA!!!
Informacja dla osób będących pierwszy raz.
Po wpisaniu na listę proszę o PW z jakimiś danymi do kontaktu. Zrębice 2017 i nr tel., e-mail.
Ognisko też powtórzymy. Ale mała propozycja wiec proszę o opinie.
Zamiast kolacji w sobotę zrobimy grilla (10zł/osoba dotyczy też dzieci powyżej 2lat). Napoje będą ale herbatkę we własnym zakresie. Jednorazówki też będą. Możemy przesunąć trochę obiad ewentualnie. Godzinę ogniska dostosujemy do dzieci.
Zapisy na koszulki zlotowe Jeżeli uda się znaleźć sponsora. Ceny będę miał po 20.02.2017
Liczba miejsc noclegowych ograniczona!!!!
Można wynająć też w okolicy w innym agro.
Info z folwarku:
"Witam ...oto propozycje cenowe na dziś...jak będzie w sierpniu, tego nie potrafię dziś powiedzieć.Ceny są przy założeniu, że będą to 2 pełne dni z pełnym wyżywieniem, wszystkich uczestników Zlotu. Noclegi: 30 zł dorośli i dzieci - 20 zł. Wyżywienie: śniadanie i kolacja dla dorosłych w cenie po 15 zł, obiad - 20 zł. Ceny dla dzieci: ś i k = po 10 zł i obiad 16 zł. Jeśli będziecie korzystać z sali biesiadnej po godz.22-j. wtedy należy się liczyć z dodatkowymi opłatami. Pozdrawiam. Stanisław - gospodarz Folwarku."
Ostatnio zmieniony przez Marek1603 2017-09-03, 11:17, w całości zmieniany 15 razy
Marka: Dacia
Model: Lodgy
Silnik: 1.5 110 hp
Rocznik: 2013
Wersja: Prestige 7 os. Pomógł: 57 razy Dołączył: 15 Wrz 2013 Posty: 2951 Skąd: Romilly sur Seine/Siemianowice Sl.
Wysłany: 2017-03-01, 13:15
Szwagier nie jedzie, ale za to siostra taty z synem. Ja to tak narazie na 50%, bo dopiero dzisiaj wyslalem zapytanie o urlop i nie mam odpowiedz.
A z tym masazerem to nie bylo smieszne No i raczej nie sponsora tylko testera.
Ostatnio zmieniony przez shrek 2017-03-01, 13:19, w całości zmieniany 1 raz
Zapisałem się na 26-27, ale może sie okazać, że jednak będę mógł przyjechać w piątek. Pewnie z noclegiem nie będzie problemu, a jeżeli chodzi o żarełko, to najwyżej sobie kanapki weźmiemy, jak kuchnia nie da rady
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum