Byłem przy Tesco od strony BPI KFC nigdzie nie mogłem namierzyć. byłem o godz, !9,20. Od strony Woli przebijłem się 1,20 godz. Lało cholernie. Do następnego razu .
o rzesz... w te i nazad..., schowaliśmy się na parking podziemny, następnym razem trzeba pomyśleć o jakimś charakterystycznym punkcie spotkania aby się nie szukać.
Wszyscy chcą tylko udokumentowane spotkania, jakby należeli do jakaś organizacja wywiadowczej ;-P, nie ma zdjęć ze spotkania, nawet o tym nie pomyśleliśmy, cały czas zagadani :).
Szanowni Państwo oraz posiadacze beznadziejnych samochodów z otwieraczem ma masce co sądzicie o następnym spotkaniu parkingowym we wsi stołecznej?? Może znowu czwartek o 19-tej??
Więc zapowiadam wszem i wobec, spotkanie będzie miało miejsce w dniu 09.03.2017 roku w miejscowości wieś stołeczna na podziemnym parkingu Tesco na Gocławiu, stanowiska A4 o godzinie 19-tej. jeżeli będzie ciepło można wyjechać na "świeże powietrze". Do zobaczenia :)
będę próbował zachęcić do małej wycieczki w okolice Wkry wg. Przewodnika - trasy off-roadowe dla początkujących :)
Wiem, że na pewno jeden z forumowiczów byłby tym zainteresowany. Nawet przyjechał na spotkanie, ale nikogo nie znalazł.
Ojjjj... staliśmy na podziemnym parkingu na stanowiskach A4 około 1,5 godzinki (czas przy towarzystwie "hanysa" :) zleciał tak szybko że nawet tego nie zauważyłem), co do spotkania w ten czwartek ja jak najbardziej jestem za, jeżeli komuś nie odpowiada ten termin i godzina proszę o sugestie, czasoprzestrzeń dla nas nie istnieje więc na pewno coś się da zorganizować. Oficjalnie spot we wsi stołecznej w czwartek 16.03 aktualny, godzina 19:00 parking podziemny stawiska A4. Jeszcze raz proszę o sugestie co do miejsca i czasu spotkań.
Puk puk, to znowu ja i znów z zachętą do spotkania, proszę Państwa - hwasiele proponował Tesco Gocław, Domel2250 również, Szlepster'owi z tego co wiem bardziej pasuje Białołęka natomiast Andrzejowi12345 okolice ul. Puławskiej i S2, dla mnie, Bartosz'a81 i dla Fruxo wszystko obojętne gdzie (tyle z małej analizy wpisów) trochę duży rozrzut ale jak wiadomo wszystkim się nie dogodzi. Na chwile obecną pozostaje w większości Tesco Gocław 2:1:1 (hwasiele, Domel2250:Szlepster:Andrzej1234). Skoro Tesco Gocław jest w większości więc proponuję ponownie spotkanie o 19-tej we wsi stołecznej pod Tesco Gocław np. ponownie w czwartek. Jeżeli macie inne życzenia proszę proponować, wpisywać i przejeżdżać .
Na narodowy oprócz braku deszczu musi być również ciepło, przynajmniej ja tak uważam, bo stać obok samochodów i marznąć to nic przyjemnego, ale nie ma sprawy zmiana miejsca spotkania, czwartek 30.03 godz. 19:00 parking przy narodowym. Zapraszam!!!
Proponuję parking przy ul. Ryszarda Siwca pomiędzy Błoniami Stadionu narodowego a przystankiem PKP warszawa Stadion. Wielki parking, nie da się go przegapić.
Narodowy.jpg
Plik ściągnięto 20 raz(y) 120,69 KB
Ostatnio zmieniony przez Żywiec 2017-03-28, 22:39, w całości zmieniany 1 raz
Przypominam o dzisiejszym spotkaniu pod narodowym stadionem we wsi stołecznej o godzinie 19-tej. Zapraszam wszystkich miłośników jak i posiadaczy szrotów, złomów i pseudo pojazdów z otwieraczem na masce i nie tylko ;).
Pabloo napisał/a:
Witam - nęci mnie spotkanie z Wami ale niestety - jutro nocka więc odpada Mam nadzieję na następny spocik za czas jakiś
Pozdrawiam
Pabloo
Do Pabloo jak również do pozostałej bandy Daćkowatych zapaleńców, jeżeli komuś nie pasuje dzień i/lub godzina i/lub miejsce spotkania proszę o wpisywanie propozycji. Moim zdaniem dla większej frekwencji warto poczynić zmiany.
He he, tak jak w RANCZO czwartkowe spotkanie na ławeczce.
A tak na poważnie, również w czwartki robi też forum Volvo na Narodowym.
Wiem co pisze, bo też jestem na tym forum.
_________________ Dacia nie gubi oleju, tylko tak znaczy swój teren.
Wczorajszy spot odbył się bez zakłóceń (mam na myśli pogodę), standardowo pojawił się Szlepster ze swoja koszmarną Loganką, był również bebe w swoim beznadziejnym Loganem i byłem ja (Żywiec) swoją przefantastyczna Draculą :). Zapraszam na ponowne spotkanie już w krótce !!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum