Mam voucher Dacia dla przyjaciół - chętnie przekażę jak ktoś kupuje.
Najlepiej Łódź i okolice, lub Tarnów i okolice, ale rozważę też inne lokalizacje :)
Mam voucher Dacia dla przyjaciół - ja również chętnie przekażę jak ktoś kupuje.
Jestem z Świętochłowic więc najlepsza lokalizacja to Katowice lub okolice :)
Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2017-06-28, 08:59
To może też się trochę przypomnę
Posiadam takowy voucher dla przyjaciela ważny do 31.12.2017.
Najlepiej Rybnik, Katowice, Bielsko-Biała, Kędzierzyn-Koźle, Opole.
Marka: Dacia
Model: Duster II Techroad
Silnik: 1.6 4WD
Rocznik: 2019 Pomógł: 3 razy Dołączył: 26 Maj 2015 Posty: 402 Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2017-07-02, 16:25
gregorisan,
zagapiłem się i zamówiliśmy Logana, a teraz patrzę że można voucher zrealizować...
Spróbuję jutro pogadać z salonem w Katowicach i zobaczę czy przejdzie jeszcze opcja z voucherem.
gregorisan,
zagapiłem się i zamówiliśmy Logana, a teraz patrzę że można voucher zrealizować...
Spróbuję jutro pogadać z salonem w Katowicach i zobaczę czy przejdzie jeszcze opcja z voucherem.
Będę się kontaktował
Witam. Ja też kupowałem w Katowicach. Jeśli kupiłeś u Pietrzaka to mam tam znajomego przedstawiciela i może udało by się ten kupon uruchomić ;) Nawet zostawiłem mu tam jeden voucher gdyby sie ktoś chętny zjawił ;)
Mam dwa ambasadory w Warszawie :)
Dla osoby chętnej mam jeszcze dodatkowy kupon obniżający cenę wyposażenia dodatkowego - zamawianego ponad standard :
Janusz
606252818
Przyjmę ambasadora pilnie, jak Macron Trumpa! Poprosze o voucher dla frienda ;)
Żory
więc w mgnieniu oka z miast takich jak: Rybnik, Jastrzębie-Zdrój, Wodzisław Śląski, Pszczyna, Tychy, Mikołów, Bielsko-Biała, Katowice, Gliwice, Chorzów, Zabrze
Przepraszam, a czy ktoś mógłby zrobić screena vouchera z zamalowanymi znakami szczególnymi? Albo zużytego? Cholera, dostałem od forumowicza coś, co nie ma żadnego wyróżnika, znaków specjalnych itd. I nie umiem Przyjaciela:) naprowadzić, jak to ma wyglądać.
Ostatnio zmieniony przez infernopolska 2017-07-16, 21:05, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum