Wybór białego był niejako kompromisem, bo musieliśmy kupić auto szybko, bo stare auto stało się zbyt awaryjne a rodzinę musimy mieć czym wozić. Biały był dostępny od ręki w optymalnej dla nas konfiguracji, inne kolory nie.
Żeby jednak nie było, biały bardzo pasuje do tego modelu. Auto również spisuje się wyśmienicie. Napęd na przednią oś, więc nie zapuszczam się w teren, ale polne drogi pokonuje bez problemu.
Marka: była Dacia
Model: był Duster 4x4 szary bazalt
Silnik: był 1,6 16v
Rocznik: był 2012
Wersja: Laureate Plus Pomógł: 53 razy Dołączył: 12 Paź 2011 Posty: 3867 Skąd: Włodawa
Witam w klubie.
A jakim cudem udało Ci się odebrać auto?
Nie ma na niego tajemniczej akcji serwisowej?
Ja na swojego który stoi gotowy w salonie czekam już prawie miesiąc, nawet dowód twardy odebrałem a jeździć nie ma czym.
Witam w klubie.
A jakim cudem udało Ci się odebrać auto?
Nie ma na niego tajemniczej akcji serwisowej?
Ja na swojego który stoi gotowy w salonie czekam już prawie miesiąc, nawet dowód twardy odebrałem a jeździć nie ma czym.
Podczas wstępnych rozmów w salonie, sprzedawca informował mnie o akcji serwisowej i o tym, że auta są wstrzymane i powinny być wydane do końca czerwca. Okazało się jednak, że spośród egzemplarzy które mieli dostępne, akurat ten nie był objęty akcją i mógł być wydany zaraz jak dotarł do salonu. Widać akcja obejmuje jedynie modele z konkretnej partii produkcyjnej, a ten egzemplarz do niej nie należał. Wychodzi na to, że miałem po prostu szczęście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum