Marka: Opel
Model: Corsa E
Silnik: 1.4 90KM lpg Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Sty 2015 Posty: 791 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-07-21, 16:52
Widziałem dziś mcv stepway w realu na ulicy w Wawie. Przez te fabryczne felgi wygląda to fatalnie, tak jakby od mniejszego auto przerzucono i nieudolnie podwyższono zawieszenie. Uważam, że auto fajne ale koła powinny być na równi z obrysem i do tego większe.
Marek1603 jest jej członkiem jako jej forumowy moderator, nie jako faktyczny motoryzacyjny czy daćkowy zawodowiec.
mojo napisał/a:
koła powinny być na równi z obrysem
Z obrysem czego???
Cytat:
do tego większe
Prześwit to nie wszystko. Koła o większej średnicy całkowitej mogą się po prostu nie zmieścić ze względu na płytkość wnęk kół i haczenie przy skręcie. A nie bardzo można z kolei zwiększyć rozstaw kół, bo nie mogą wystawać poza błotniki. A nowe błotniki, to jeszcze wyższa cena i kolejne mojoczenia na nią... (;
Marka: Opel
Model: Corsa E
Silnik: 1.4 90KM lpg Pomógł: 6 razy Dołączył: 20 Sty 2015 Posty: 791 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2017-07-25, 16:38
kicpra napisał/a:
ale zdążyłem już zauważyć, że jednak combo arizona nie ma sobie równych .
A gdzie ja tak "chłopaku" napisałem. W ogóle nie napisałem nigdzie o wyższości Combo nad innymi autami. Kiedyś zadałem pytanie odnośnie parametrów silnika 1.7 cdti i 1.5 dci.
Mam taką prośbę (bo nie lubię gnojowatach leszczy) zacytuj gdzie ja piszę o Combo przedstawiając to auto jako lepsze od Dacii.
Do dzieła !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum