To Ty zyskujesz najwięcej bo masz przedłużenie standardowej gwarancji z 3 lat do 4 lat oraz największy gift który możesz dostać czyli pakiet Easy Service - zapominasz o koszcie przeglądów
Tuż przed podpisaniem umowy i wpłaceniem zaliczki, niech sprzedawca da Ci wszystko co może dać ( zawsze mówią że mają małą marżę)
Dlatego jak na początku negocjacji powiesz że masz vocher to sprzedawca już wie że Cię złowił.
Jestem w Krakowa, kupuję niedługo nową dacie. Chętnie podziałam z jakimiś kuponami :)
Co ja jako kupujący mogę obecnie zyskać? Osoba polecająca 800 zł na akcesoria to wiem
Jeżeli jesteś zainteresowany to voucher mam na Kraków z salonu Łyko easy service 4 lata.
Zyskujesz troszkę na rabacie i kasie
Jak zainteresowany ktoś będzie to PW poproszę.
_________________ RowerekCombi
Ostatnio zmieniony przez RowerekCombi 2017-08-12, 02:54, w całości zmieniany 1 raz
Mam voucher Dacia dla przyjaciół - ja również chętnie przekażę jak ktoś kupuje.
Jestem z Świętochłowic więc najlepsza lokalizacja to Katowice lub okolice :)
PILNA PROŚBA !!! Potrzebuję jak najszybciej wydrukowany do pliku pdf i przesłany na adres mailowy: yarocz@gmail.com Voucher dla kolegi, który kupuje nową Dacię.
Ja już niestety nie mogę bo ze swojego konta już komuś przekazałem.
Oczywiście osoba, która mi go wyśle otrzyma Voucher z programu Dacia dla Przyjaciół.
Dajecie już radę wydrukować cokolwiek ze strony My Dacia? Kliknięcie na „Wydrukuj ofertę” powoduje właśnie wydrukowanie fragmentu strony, a voucherów nigdzie nie widać…
Dzięki, niestety czasami są jakiej problemy na ich stronie.
Dogadałem się ze sprzedawcą, że jak dostanie kilka Voucher- ów to będzie je aktywował przy kolejnych sprzedażach tak, że nic się nie zmarnuje.
Będe je przesyłał.
Dajecie już radę wydrukować cokolwiek ze strony My Dacia? Kliknięcie na „Wydrukuj ofertę” powoduje właśnie wydrukowanie fragmentu strony, a voucherów nigdzie nie widać…
Niestety nie dajemy rady. W biurze obsługi wiedzą o problemie. Nie potrafią tylko zmusić informatyków do naprawy
Ano, właśnie… Miało być zrobione do 20 lipca, potem do końca lipca, a teraz nie wiadomo kiedy to się skończy. Miałem voucher za polecenie Dacii, nie zdążyłem wydrukować – zmienili stronę. I teraz czekam i czekam…
Chciałbym potwierdzić info nt. Easy service poprzez vouczer, ponieważ co chwilę słyszę inne parametry tej promocji.
płacę 99zł
przedłużają gwarancję z 3 na 4 lata
do 90.000km
polecający otrzymuje kupon na 800zł na akcesoria.
Takie info dostałem w salonie, ale tu czytałem, bodajże 5lat i 100.000km i inne wersje. Jak jest na prawdę? A może to też trzeba wynegocjować?
Tak to dokładnie wygląda -
Dacia dla Przyjaciół
Gwarancja 4 Lata i pakiet EASY SERVICE za 99 zł
Wykorzystaj do 31.12.2017
Chcę się umówić na spotkanie
Wydrukuj ofertę
Nota prawna
Niniejszy voucher należy wydrukować i przekazać osobie, która zainteresowana jest zakupem samochodu Dacia w autoryzowanym salonie Dacia. Voucher ten po weryfikacji przez sprzedawcę, pozwoli na zakup 4 lat gwarancji oraz pakietu EASY SERVICE w cenie 99 zł przy zamówieniu nowego samochodu Dacia. Voucher uprawnia osobę posiadającą do zakupu gwarancji na 4 lata oraz pakietu EASY SERVICE przy zamówieniu samochodu marki Dacia.4 lata gwarancji w tym 3 lata gwarancji producenta z limitem 100 000 km i do 1 roku dodatkowej płatnej gwarancji Formuła Non Stop z limitem 60 000 km. Oferta pakietów przeglądów oraz oferta przedłużonej gwarancji do 4 lat lub z limitem 60 000 km w promocyjnej cenie za 99 zł dostępne są tylko przy zawieraniu umowy kupna nowego pojazdu Dacia. Szczegółowy zakres usług określony w Ogólnych Warunkach Umowy Serwisowej dostępny u Autoryzowanych Partnerów Dacii. W celu skorzystania z oferty wydrukuj kupon i skontaktuj się z Autoryzowanym Salonem Dacia celem umówienia się na wizytę. Ofertę „Dacia dla Przyjaciół” można zrealizować tylko w Autoryzowanym Salonie Dacia. Oferta jest ważna do 31.12.2017
Tylko nadal nie da się go wydrukować a pismo które napisałem do May Dacia jeszcze nie otrzymało odpowiedzi, więc czekamy, chyba większość ludków tu czeka aż coś z tym zrobią
_________________ RowerekCombi
Ostatnio zmieniony przez RowerekCombi 2017-08-21, 11:12, w całości zmieniany 1 raz
Potrzebuję jak najszybciej wydrukowany do pliku pdf i przesłany na adres mailowy: yarocz@gmail.com Voucher dla kolegi, który kupuje nową Dacię.
Ja już niestety nie mogę bo ze swojego konta już komuś przekazałem.
Oczywiście osoba, która mi go wyśle otrzyma Voucher z programu Dacia dla Przyjaciół.
Jeśli ktoś chciałby przekazać to przyjmę i przekaże do salonu w Lublinie każdą ilość.
"Delivery has failed to these recipients or groups:
PL Kontact Klient (kontakt.klient@renault.com.pl)
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
The following organization rejected your message: S0961AOC.renault.mail.noxiane.net."
Marka: Dacia
Model: Sandero II Stepway Laureate
Silnik: 0.9 TCe 90 S&S
Rocznik: 2015
Wersja: Stepway2 Pomógł: 5 razy Dołączył: 30 Sie 2015 Posty: 1365 Skąd: Racibórz
Wysłany: 2017-08-30, 18:40
Już od prawie miesiąca nie mogę się doprosić o voucher na 800 zł. Ostatnia wersja na infolinii była taka, że informatyk jest na urlopie - ale chyba urlopie tacierzyńskim \ macierzyńskim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum