Hallo !!! Co powie brać daczkowa/dacziowa/daczjowa o spotkaniu np. w środę tj. 20 września w stołecznej miejscowości?? Tesco Gocław jak zawsze czy może jakieś inne miejsce wam pasuje? godzina do ustalenia przeważnie była to godzina 19-ta. Piszcie i przybywajcie !!!
To jak mam na dziś rezerwować autko u żony ? Jutro/piątek absolutnie nie dałbym rady się pojawić, wogóle w najbliższym czasie to tylko poniedziałki i środy mam jako tako wolne.
_________________ Były: Polonez Atu plus 1,6 gsi, Skoda Felicja HB 1,3 glx, fiat uno 0,9....
Tak na dziś rezerwuj na szybkie spotkanie. Ja się pojawię. Tylko szukaj Renault Megane z rejestracja WU1381F kolor ciemno niebieski. Patrząc na pogodę będę na parkingu podziemnym przy stanowisku np. A4
Marka: Dacia
Model: LOGAN MCV II
Silnik: 0,9Tce 121KM@186Nm
Rocznik: XII 2017
Wersja: Stepway Outdoor Pomógł: 52 razy Dołączył: 21 Mar 2017 Posty: 1956 Skąd: Ząbki
Wysłany: 2017-10-11, 19:42
ehh moja stara jak zwykle robi mi pod górkę . jutro raczej nie dam rady ponieważ żona chce jechać do moich rodziców na ochotę, no chyba że będziecie w Tesco siedzieć tak do 20-21 to mogę wpaść na chwile.
I już po spotkaniu, wczoraj pojawił się Domel2250 i ja. Pogadaliśmy, wychwalaliśmy Dustery i ich automatyczne skrzynie biegów, stwierdziliśmy że ograniczenia prędkości łamie się tylko mając 17 lat a po przekroczeniu tego wieku świadczy to nie najlepiej o kierujących (określenie "nie najlepiej" jest tutaj wstawione ponieważ dosadne stwierdzenie faktu może być odbierane jako wulgaryzm i jeszcze jakiś tam moderator może się doczepić ;))
Cześć i czołem!!! Może jakieś spotkanie w stołecznym mieście?? Proponuje środę 25.10 standardowo o 19-tej, Tesco Gocław ale zawsze może być to inna część warszawy czekam na propozycje!
Cześć i czołem braci Dacia'owej. Co powiece na spotkanie w stołecznej mieścinie?? Nr w środę tj. 29.11. br.?? godzina np. 19-ta standardowo Tesco Gocław?? bądź gdziekolwiek w stolicy.
Cześć i czołem!!! Może jakieś spotkanie w stołecznym mieście?? Proponuje środę 13.12 standardowo o 19-tej, Tesco Gocław ale zawsze może być to inna część warszawy czekam na propozycje!
Ja proponuję na miejsca spotkań Tesco na ulicy Połczynskiej \ tj. Wola\ zachodnia część w-wy. Będzie niektórym łatwiej, bliżej tam dojechać Może to być co drugi czwartek. Co Wy na to.
Mnie to obojętne gdzie aby się spotkać, czyli mam rozumieć że następne spotkanie już w ten czwartek przy Tesco na Połczyńskiej ??!! która godzina wam pasuje ??
Postaram się przyjechać na 19-tą, mam nadzieję że będzie nas więcej niż tylko trzech. Mondzioły przyjeżdżać! swoimi szrotami z otwieraczem na masce zamiast logo, ja nie gryzę, kolega Andrzej również, przynajmniej do tej pory nie zrobił mi krzywdy a co do maro_1955 się zobaczy
No cóż, chyba trzeba będzie nieco popracować nad lokalizowaniem się, bo zrobiłem ze 4 kółka po parkingu i pomiędzy 19:03 a 19:27 żadna daćka nie migała awaryjnymi... A w sumie widziałem ich 5: białe sandero, oklejoną na biało-granatową lodgy i 3 dustery - jednego złotego i dwa ciemne, granatowe lub czarne. Wszystkie vehicule stały pojedynczo i puste w środku i w okolicy. Do następnego (;
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum